Oana Roman, în război total cu sora ei: „Peste asta nu pot să trec”. Cum îi răspunde Catinca

Data publicării:
Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook

Oana Roman și Catinca și-au adus din nou acuzații dure. 

Oana Roman și sora sa, Catinca, nu par să îngroape prea curând securea războiului. Cele două și-au adus până acum mai multe acuzații una alteia, însă se pare că vedeta a recurs, în final, la o decizie radicală. Aceasta spune că și-a blocat sora peste tot pe rețelele de socializare, din cauza refuzului ei de a o vizita pe Mioara Roman la centrul special unde este internată.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, noi detalii despre despărțirea de Marius Elisei. Vedeta vrea să divorțeze cât mai repede: „Au fost niște jigniri urâte”

Cum îi răspunde Catinca Oanei Roman

În apărarea ei, Catinca spune că nu și-a vizitat mama până acum din cauza problemelor de sănătate proprii cu care se confruntă. Aceasta a mărturisit faptul că de la moartea tatălui său se confruntă cu o depresie foarte grea, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament amănunțit. 

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau încă antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!', a declarat Catinca Zilahy, potrivit click.ro.

Citește și: Marius Elisie și-a schimbat numărul de telefon, după mesajele primite de la Oana Roman: „Asta e, mergem mai departe”

„Pentru mine familia a fost foarte importantă”

Nu este pentru prima dată când Catinca vorbește despre acuzațiile pe care le-a primit din parte surorii ei, Oana Roman. Recent, aceasta spunea că familia va rămâne, fără doar și poate, cel mai important lucru pentru ea, așadar are de gând să-și viziteze mama în viitor. Circumstanțele nu i-au permis însă până acum să facă acest lucru, din cauza motivelor deja menționate. 

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastile așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, a mai explicat Catinca în trecut, potrivit impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel