Marius Elisie și-a schimbat numărul de telefon, după mesajele primite de la Oana Roman: „Asta e, mergem mai departe”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Marius Elisei a luat o nouă decizie radicală.

Marius Elisei a luat o decizie radicală, în urma tuturor discuțiilor pe care le-a avut în ultima vreme cu Oana Roman. Bărbatul a anunțat în mediul online faptul că și-a schimbat numărul de telefon, astfel încât cei care vor să ia legătura cu el trebuie să îi scrie pe un nou contact. Acest gest vine la doar două zile după ce vedeta a postat în mediul online un lung șir de mesaje  pe care i le-a trimis bărbatului, însă la care nu a primit niciun răspuns. Se pare, așadar, că acesta s-a săturat să fie contactat de fosta soție, motiv pentru care a decis să rupă orice legătură cu aceasta. 

„Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis. Trebuie să îmi iau un alt număr de telefon, din păcate. Asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil.”, a spus Marius Elisei, pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Oana Roman, prima reacție după ce a fost jignită de Marius Elisei: „Nu aveți dreptul să înjosiți o femeie”

Marius Elisei susține că a fost jignit constant de Oana Roman

În urma mesajului acid pe care bărbatul l-a postat în mediul online, cu privire la fosta soție, fanii acesteia au reacționat dur și se pare că i-au adresat mai multe cuvinte jignitoare. În acest sens, Marius Elisei spune că este obișnuit cu un astfel de vocabular, întrucât timp de 10 ani acesta ar fi trăit într-un astfel de mediu, semn că ar fi primit jigniri repetate din partea Oanei Roman.

„Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea. Chiar și-a dat cu părerea într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o. Mă rog. Este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri. Atâtea critici mi s-au adus aseară. Pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… Pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus. Eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat. Așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine. Sunt atât de fericit și îi mulțumesc.”, a continuat acesta. 

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”

Care a fost mesajul acid pe care acesta i l-a adresat fostei soții

Mesajul care a stârnit această avalanșă de reacții, dar și vârful scandalului dintre cei doi, este cel în care Marius Elisei o desființa complet pe Oana Roman. Acesta i-a adus vedetei mai multe jigniri dure și a uimit pe toată lumea prin atitudinea de care a dat dovadă.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

 

Nu în ultimul rând, Marius Elisei a lovit direct și către problemele în greutate cu care Oana Roman s-a confruntat într-o perioadă. Acesta spune că a făcut-o mamă și mireasă, deși aceasta nu ar fi meritat toate lucrurile.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel