Noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Ia o pungă de medicamente”

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a stat o lună de zile într-un centru de tratament, iar terapiile au dat rezultate. 

Oana Roman a avut o perioadă tare grea. După divorțul de Marius Elisei aceasta a trăit clipe de coșmar din cauza stării de sănătate a mamei ei. Mioara Roman se simțea din ce în ce mai rău, iar cele două fiice ale sale au decis că este spre binele ei să o interneze într-un centru de recuperare pentru seniori. După externare, Oana este cea care se ocupă tot timpul de mama ei. Vedeta a mers la farmacie pentru a-i lua rețeta mamei ei și a fost uimită când a văzut că are o pungă de pastile. 


„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente“, a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram. 


La 81 de ani, Mioara Roman se simte si arată mai bine ca niciodată. Fosta soție a lui Petre Roman a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns pe masa de operație. 


„Înainte ca mama sa facă recuperare nu era f bine si nu arăta ok. Sunt mandra ca după 1 luna de tratament mama arata asa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s a părut atat de eleganta și distinsa și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare placere sa ne facă Isa o poza. E o poza făcută în zi Sfânta și sunt tare liniștita în suflet ca mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris fiica Mioarei Roman pe rețelele de socializare. 

 

Oana Roman și sora ei au fost puse la zid atunci când au anunțat că și-au internat mama într-un azil. Catinca Roman, invitată în emisiunea Exclusiv VIP, a dezvăluit că mama ei are un început de Parkinson și are nevoie de îngrijiri speciale. 

 

„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP.

 

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. De ce nu și-au mai vorbit părinții ei de peste 20 de ani: „El nu a vrut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel