De ce mai poartă Oana Roman numele fostului soț pe rețelele de socializare. Vedeta le-a răspuns curioșilor

Data publicării:

Fanii Oanei Roman au fost extrem de curioși de ce vedeta mai poartă numele fostului soț pe rețelele de socilizare.  Vedeta a răspuns tuturor curiozităților fanilor săi.

Recent, Oana Roman a organizat o sesiune de întrebări pe pagina de instagram, acolo unde le-a oferit posibilitatea fanilor să îi adreseze orice întrebare sau curiozitate. Una dintre întrebări a fost legată de numele pe care vedeta îl are pe rețelele de socializare. Mai exact, aceasta și-a păstrat numele de familie al fostului soț și pe paginile personale de sociliazare apare ca Oana Roman Elisei.

„De ce v-ați păstrat numele soțului pe rețelele de socializare?” , a fost întrebarea unuia dintre internauți.

Oana a răspuns imediat la această curiozitate: „Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei”.

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut împreună un weekend la munte

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, Oana Roman și Marius Elisei își petrec timpul împreună, de dragul fetiței lor. Recent, cei doi împreună cu Isabela au plecat în Poiana Brașov, acolo unde s-au distrat de minune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel