Florin Zamfirescu, dezvăluiri cutremurătoare despre „azilele groazei”: „Au înfășurat-o în covor și au lăsat-o pe holuri. Dimineața era moartă”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Cancan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Cancan

Florin Zamfirescu vine cu declarații șocante legate de propria sa experiență cu azilele. Artistul are o poveste rar auzită.

Florin Zamfirescu, cunoscutul actor, reacționează în scandalul legat de condițiile dificile din azilele pentru bătrâni. El exprimă revolta sa față de situația grea prin care trec mulți bătrâni din România, trăind în mizerie și suferință în ultimii ani ai vieții lor. Maestrul face dezvăluiri tulburătoare despre moartea soacrei sale într-un azil. Florin Zamfirescu susține că autoritățile locale sunt responsabile pentru situația revoltătoare și atrage atenția asupra ororilor la care sunt supuși unii bătrâni din țară. Este de-a dreptul șocant faptul că unii seniori și-au petrecut ultimii ani în condiții mizere și de suferință. Potrivit declarațiilor actorului, soacra sa s-a stins din viață într-un azil, iar cauza oficială a fost COVID-19. În mod alarmant, se pretinde că bătrâna ar fi fost înfășurată într-un covor și lăsată uitată pe holurile spitalului. 

I-ar fi înfășurat soacra în covor

Florin Zamfirescu, aduce acuzații grave referitoare la condițiile din azilele pentru bătrâni. El susține că acești oameni nu merită să fie chinuiți și omorâți, și face referire la moartea mamei soției sale într-un azil. Potrivit declarațiilor făcute într-un interviu la Realitatea Plus, se pretinde că mama soției sale a fost diagnosticată cu COVID-19, însă ulterior a fost înfășurată într-un covor și lăsată uitată pe holurile unui spital. Florin Zamfirescu afirmă că nu a fost informat despre această situație în timpul nopții, iar dimineața când au încercat să o vadă, aceasta era deja decedată. El sugerează că mama soției sale a fost omorâtă cu bună știință. Acuzațiile aduse de actor ridică probleme grave cu privire la tratamentul și îngrijirea bătrânilor din azile.

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor și au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”, a spus Florin Zamfirescu, la Realitatea Plus

O țară criminală

Florin Zamfirescu, actorul, susține că toți proprietarii de astfel de azile ar trebui să primească pedepse severe, în loc de sancțiuni ușoare, pentru a preveni repetarea unor astfel de situații. El exprimă credința că trăim într-o țară în care oamenii sunt omorâți cu bună știință în locurile în care ar trebui să găsească adăpost și protecție. Florin Zamfirescu ridică astfel problema gravă a neglijenței și a încălcării drepturilor omului în astfel de instituții.

„Oamenii ăia iau cât mai mulți internați acolo ca să le ia banii. Deci toți care sunt prinși cu azile nefuncționale, disfuncționale trebuie în momentul acesta să fie confiscate toate sumele lor, pentru că d-aia fac ce fac și pentru că nimeni nu îi controlează. Trăim într-o țară criminală, sunt omorâți oameni cu bună știință. Nimeni nu se interesează de ei. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc, nenoroc, să ajung în azil. Mama mea ar fi putut…, dar am avut eu grijă de ea. Dar nu toți pot”, a mai spus acesta, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel