Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Ce decizie neașteptată a luat vedeta: „Pentru ea ar fi o traumă”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. 

Mioara Roman se confruntă de o perioadă bună cu problemele de sănătate. Oana Roman a decis să o interneze într-o clinică specializată, acolo unde are parte de tot confortul și atenția medicilor.  În tot acest timp, Oana Roman și-a ținut la curent fanii cu informații despre starea de sănătate a mamei sale. 

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta este foarte apropiată de mama sa, motiv pentru care face tot posibilul să se recupereze și să o știe bine. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Mioara Roman au afectat-o foarte mult pe Oana Roman, dar cu toate astea, a încercat să nu se dea bătută și să lupte în continuarea pentru binele celei care i-a dat viață. Totodată, vedeta a recunoscut că a apelat și la psiholog pentru a face față tuturor problemelor cu care s-a confruntat familia sa. 

Oana Roman, informații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei: „Parcă eram fugită de la pușcărie. Pentru orice trebuia să mă justific”

Oana Roman: „Deci mai mult decât primește ea în momentul ăsta nu există în țara asta”

Fanii s-au întrebat de ce Oana Roman nu o ia pe mama sa acasă pentru a avea grijă de ea. Sătulă de această curiozitate venită din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, vedeta le-a explicat de ce a luat această decizie. 

„Am povestit într-un story, mai devreme, că astăzi am reușit să fug un pic de acasă ca să

mă duc la mama, pentru că eu mă duc la ea la două zile, trei zile maxim, și ca de obicei, s-au găsit persoane care să-mi dea mesaje în care să mă întrebe: ‘Dar de ce nu o iei acasă, dar de ce nu o iei în vizită, dar de ce?’.

Mie îmi este foarte greu să vorbesc despre subiectul ăsta, pentru că e un subiect dureros și, din păcate, mama are afecțiuni care nu îmi mai permit nici să o transport cu mașina mea, nici să pot să-i asigur acasă îngrijirile de care are nevoie. Și m-aș bucura foarte tare dacă v-ați gândi înainte să-mi puneți astfel de întrebări. Mama este îngrijită în mod absolut exemplar în cel mai modern, luxos și performant centru de recuperare și îngrijire a vârstnicilor care există în România în acest moment. Deci mai mult decât primește ea în momentul ăsta nu există în țara asta nicăieri.

Eu mă duc foarte des la ea, stăm acolo la cafenea sau la restaurant, la ea în cameră și prezența mea este constantă alături de ea. Dar nu pot s-o transport, din păcate, este foarte complicat. Și este un lucru dureros, dar nu am cum. Ea trebuie să fie bine și nu trebuie să fie destabilizată. Eu sunt foarte deschisă și transparentă cu lumea și cu voi, aici, dar trebuie să înțelegeți că anumite lucruri sunt foarte dureroase și îmi este foarte greu să dau explicații sau să primesc mesaje cu astfel de întrebări: ‘De ce nu o iei acasă, de ce nu o iei în vizită?’. Pentru a o transporta acasă trebuie să iau o Salvare sau o mașină specială, pentru ea ar fi o traumă, mai ales că acum este și foarte frig, ea este și foarte sensibilă.”, a povestit Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată, în vacanța din Maldive. Prezentatorul a ajuns de urgență la spital: "Mi-au spus să nu mai stau la soare"

Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă: „Crunt e că spectatorii rădeau în continuare”. Ce s-a întâmplat cu actorul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel