Oana Roman, informații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei: „Parcă eram fugită de la pușcărie. Pentru orice trebuia să mă justific”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a făcut noi aluzii cu privire la relația pe care a avut-o cu Marius Elisie.

Oana Roman și Marius Elisei au pus oficial capăt relației lor de iubire, după multe suișuri și coborâșuri care le-au marcat de-a lungul timpului căsnicia. Chiar dacă cei doi au încercat să-și dea extrem de multe noi șanse până acum, se pare că inevitabilul s-a produs, iar acum aceștia nu mai locuiesc nici măcar împreună. Vedeta a fost cea care a făcut acest anunț pe rețelele de socializare, după care, ulterior, și fostul partener de viață a confirmat vestea. 

Acum, vedeta face noi dezvăluiri, care indirect îl vizează pe tatăl fetiței sale. Concret, Oana Roman a scris pe rețelele de socializare faptul că este fericită că poate ieși din nou în oraș cu prietenii, fără să se justifice, așa cum era nevoită să facă în timpul căsniciei cu Marius Elisei. 

'Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta. Stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă. Am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie. Am stat numai în casă zilele astea. Nu-mi place să stau în casă. (…). Nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile. Practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific.”, a spus Oana Roman în mediul online..

Citește și: Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce a pățit vedeta: ”M-a emoționat tare”

Oana Roman a fost cea care a anunțat despărțirea

Chiar dacă cei doi au dat impresia că au rezolvat lucrurile între ei, se pare că în realitate acestea erau la fel de complicate, lucru ce a dus la o despărțire. Chiar dacă se aștepta ca acest lucru să se întâmple, decizia fiind luată de comun acord, Oana Roman s-a arătat a fi dezamăgită din cauza faptului că Marius Elisei a ales să plece de acasă în această perioadă dificilă pentru ea, când trebuirile casnice, dar și cele profesionale, au copleșit-o. 

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Poate te interesează și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după ce a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea: ”Vreau să îi mulțumesc public”

„Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată”

Marius Elisei a fost ceva mai radical, când a vorbit despre despărțire, dând de înțeles faptul că cei doi nu mai sunt deloc în relații bune. De asemenea, acesta nu a dezvăluit ce se va întâmpla cu fiica lor și în grija cui va rămâne. 

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel