Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă: „Crunt e că spectatorii rădeau în continuare”. Ce s-a întâmplat cu actorul

Data publicării:
Marius Manole, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marius Manole, sursa foto Facebook

Actorul Marius Manole a trecut printr-un moment extrem de dificil, chiar pe scenă.

Lia Bugnar a povestit un episod dramatic prin care a trecut actorul Marius Manole, pe scena din Birmingham. Cei doi erau acolo pentru premiera piesei de teatru “Ce avem noi aici?”, însă ce trebuia să fie un spectacol pe cinste s-a transformat într-un coșmar, pentru actorul principal. În sala de spectacol era extrem de frig, povestește scenarista, care relatează cum acest lucru l-a făcut pe Marius Manole să intre în șoc hipotermic, în fața tuturor. 

„Am avut aseară “Ce avem noi aici?” la Birmingham. Acuma, ori suntem noi devastator de comici, ori lor le e foarte dor de casă. Ori ambele. Că noi asemenea reacții n-am mai avut la acest spectacol. A fost că un tzunami de hohote care a luat actorii pe sus și i-a făcut să se urce pe energia spectatorilor că surferul pe valul uriaș. În scurtele momente de calm se mai auzeau din sala gemetele spectatorilor care nu reușeau să se liniștească pe deplin. Cred că a fost unul dintre cele mai bune spectacole. Actorii străluceau pur și simplu. PÂNĂ CÂND. Până când a venit momentul de dans al lui Marius. Știam deja ce-o să fie. Auzeam deja hohotele, urletele, nebunia. Și așa a fost. Marius a luat-o razna total. Delir. DUPĂ CARE. După care eu sting lumina și Marius gol (mă rog, la limita posibilului scenic bugnarescian) se bagă în pat lângă Maria. Apoi Carmen duce totul și mai departe cu monologu’ ăla al ei.”, a scris Lia Bugnar, pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: „Am fost pe dușmănie cu el”. Carmen Tănase, adevărul despre relația cu Marius Manole: „Eram amândoi pe război”

 

„Intrase în șoc hipotermic de la frig, transpirație, foame”

Chiar dacă scena îi ieșise impecabil actorului, acesta a intrat imediat în șoc hipotermic, povestește Lia Bugnar. Nimeni din sală nu și-a dat însă seama de acest lucru, publicul continuând să aplaude și să râdă la scena amuzantă.

„Dup-aia eu aprind lumina și urmă scenă aia în care Maria și Marius vorbesc în pat, scenă ușoară, pentru că tot ce au de făcut este să stea cuminți și să spună replicile mele comice. Doar că Marius tremura ca varga. Îi clănțănea barba îngrozitor și vorbele clantaninde se rostogoleau în sală sub privirile speriate ale Pisicii. Pentru că englezii ăștia cred diferit despre căldură. Ei cred că frigul de crapă pietrele e tot o varianta a căldurii. Varianta pe care ne-au oferit-o pe scenă și în culise. Se zice că în scenă nu simți boala, frigul, căldura, că îți trec toate de la adrenalină. Doar că Marius era ud după dansul ăla de parcă ieșise de sub dus. Șoarecele intrase în șoc hipotermic de la frig, transpirație, foame (că vrea trup de zeu) și mai ales oboseală. Crunt e că spectatorii rădeau în continuare. Cu cât tremură Șoarecele mai tare, cu atât rădeau ei mai rău. Carmen nu mai nimerea replicile. Se uită la Marius și la fiecare cuvânt era pe punctul de a-l lua în brațe și a-l scoate de pe scenă.”, a continuat ea.

Citește și: Lia Bugnar susține că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose. Actrița rupe tăcerea despre actuala relație a fostului iubit

 

Cum se simte Marius Manole

După ore în șir de tremurat și după ce a fost acoperit cu foarte multe pături, actorul și-a revenit la normal.

„Marius a tremurat ore în șir după spectacol. “Șoarece, tu o să mori într-o zi pe scenă.” El clănțănind și râzând “Cre’ că.” Acum suntem în tren de la Birmingham spre Londra unde avem două spectacole unul după altul. De la 15,30 și de la 18,30. Marius se uită la mine cum scriu postarea asta. Nu mai tremură. A dormit 6 ore azi noapte și i-a trecut. “Lioara, da’ tu scrii o postare sau un român?” Primul spectacol e vândut de câteva săptămâni. La ăla de la 18,30 mai sunt vreo 20 de bilete. Eu zic să le luați dacă sunteți prin Londra, că nu se știe ce, cum, când, cine, de ce. Marius s-a gândit el la București că ziua asta în care vom avea drumul cu trenul și două spectacole unul după altul e un pic prea ușoară, așa că a luat bilete și la un spectacol de la ora 12 să-l vedem pe Ian McKellen. “Nu știm când îl mai prindem noi pe omu’ asta, Lioara, că e bătrân. Hai să-l vedem.” Deci. Ăștia ai mei sunt tineri, da’ rămâne valabilă frază. Veniți să-i vedeți, că nu știm.”, a conchis. aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel