Oana Roman, despre scandalul cu Dan Capatos: „Toată lumea știe câte mi-a făcut”. Cei doi au fost la cuțite

Dan Capatos și Oana Roman, captură video Youtube
Descriere foto: Dan Capatos și Oana Roman, captură video Youtube

Oana Roman a dezvbătut mai multe detalii din viața sa personală, care au măcinat-o la un moment dat.

Oana Roman a fost invitata Cristinei Șișcanu în cadrul podcastului realizat pe Youtube, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre mai multe detalii neștiute din viața sa personală. Printre subiectele abordate, soția lui Marius Elisei a povestit și despre conflictul aprins pe care l-a avut în trecut cu Dan Capatos. Celebrul prezentator TV i-a adus acesteia la un moment dat mai multe cuvinte dure, motiv pentru care cei doi nu și-au vorbit o perioadă. Cu toate acestea, Dan Capatos a avut tăria de a-și cere scuze și de a realiza faptul că a greșit.

„Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine.

Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut. Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir astăzi, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc. Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zi, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta.”, a declarat Oana Roman, în cadrul podcastului „După faptă și răsplată”, realizat de Cristina Șișcanu. 

VEZI și: Oana Roman, scandal după anunțul de vânzare a casei: „Atâta prostie și răutate”. Vedeta este decisă să se mute în Franța

Oana Roman, afectată de starea de sănătate a mamei sale

În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, lucru ce a făcut-o pe vedetă să fie extrem de stresată și să se ocupe zilnic de mama sa, care avea nevoie de tot sprijinul. Din cauza acestui lucru însă, Oana Roman recunoaște faptul că și-a neglijat partenerul de viață.

„În perioada aceasta a fost foarte greu să mă concentrez pe mine. Eu nu sunt o persoană rece, dar câteodată sunt atât de stoarsă de puteri, încât uneori nu mai pot face nimic, când ajung acasă, nici măcar să mai vorbesc. De aceea,  îmi mai iau câteva zile în care să mă încarc și să o iau de la capăt. Eu mă feresc să dau sfaturi super generaliste. Lucrurile sunt foarte diferite în fiecare relație, nu știi ce e în casa cuiva și e greu să te bagi acolo. Poți să simți doar dacă sunt probleme. Eu pot să ajut, dacă ai nevoie, dar sfaturile nu le dai decât dacă sunt cerute. Acest lucru ține și de bunele maniere. Eu încerc să mă feresc în a da sfaturi altora. 

Eu încerc să organizez ieșiri, să mergem undeva, măcar 24 de ore, să-i mai fac o surpriză, să-i fac ceva ce știu că-i place. În ultima vreme, aceste lucruri au rămas pe locul doi, pentru că am considerat că mama are nevoie, pentru că era pe o margine.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Catinca Roman a renunțat complet la doliu. Motivul pentru care a luat această decizie:  „Nu mă îmbrac în negru, da!”

„Aș fi putut să lucrez în orice mare companie din lumea asta”

„Aș fi putut să câștig mult mai mult. Este o alegere pe care am făcut-o conștient și asumat. Aș fi putut să lucrez în orice mare companie din lumea asta, dar am decis că nu vreau, nu că n-aș fi putut să o fac, dar am decis că nu-mi doresc viața aia. Am făcut un stagiu într-o mare companie din Franța și lucrând acolo am realizat că nu este pentru mine să lucrez într-o multinațională, oricâți bani mi-ar aduce. Oamenii nu înțeleg nici azi, eu am carieră.”, a mai spus ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 noi 2022, 19:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience