Oana Roman, dărâmată de dorul mamei sale, la patru luni de când s-a stins din viață: „Îmi lipsește enorm. E tare greu”

Data actualizării: | Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman nu și-a vindecat rănile provocate după moartea mamei sale. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante, la aproape patru luni de când Mioara Roman s-a stins din viață.

Au trecut aproape patru luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator, la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de câteva luni. Decesul său a lăsat mare suferință în inimile care care o cunoșteau. Oana Roman a fost de departe una printre cele mai afectate persoane după ce a aflat că cea care i-a dat viață a plecat din această lume.

Oana Roman, mărturisiri emoționante la patru luni de la moartea mamei sale: „Îmi lipsește enorm. E tare greu”

Deși Mioara Roman a trecut în neființă pe 23 februarie, rănile nu s-au vindecat, iar durerea persistă și acum în sufletul Oanei Roman. Timpul pare să nu fi adus alinare, iar amintirile frumoase și momentele petrecute alături de mama sa sunt umbrite de absența acesteia. Fiica lui Petre Roman a mărturisit într-o postare pe pagina sa de Instagram cât de mult îi lipsește sprijinul și sfaturile prețioase ale mamei sale, 

„Îmi e dor de mă doare fizic de discuțiile cu mama. Discuțiile cu ea mi-au ghidat întreaga viață și întreaga gândire. Nu mai am cu cine vorbi așa cum vorbeam cu ea. Nu mai am de la cine învăța ce învățăm de la ea. Ce binecuvântare a fost mama. De fiecare dată când trebuie să iau o decizie sau să dezbat un subiect sau să cer o părere... mă gândesc la ea. Și ea nu are cum să îmi mai răspundă. Nu cunosc un om mai erudit și mai plin de informații cum era ea. Îmi lipsește enorm. Îmi lipsește să-mi spună noapte bună, să o mângâi, să o aud, să o simt. E tare greu, foarte greu”, a scris Oana Roman pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, planuri de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Te-ar putea interesa și: Mircea Solcanu, mărturisiri sincere de când s-a retras din televiziune. Cât de greu îi este să trăiască în singurătate: „Tot timpul m-am considerat dependent de oameni!”

Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la două luni de la înmormântare

Oana Roman le povestea fanilor de pe rețelele de socializare, la aproape două luni de când mama sa a fost înmormântată, că a visat-o pe aceasta. Ea mărturisea că Mioara Roman e foarte bine, ceea ce a liniștit-o mult. Mai mult, fiica lui Petre Roman a spus că cea care i-a dat viață era foarte frumoasă, elegantă, coafată și era alături de bunica ei.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei. Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, spunea Oana Roman pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a dat anunț matrimonial pe Facebook: „Divorțată după un mariaj mega toxic”. Ce caută de la viitorul partener

Te-ar putea interesa și: Cum se simte Busu după infarctul suferit: „E cea mai frecventă întrebare care mi se pune. Am scăpat ca prin urechile acului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel