Mircea Solcanu, mărturisiri sincere de când s-a retras din televiziune. Cât de greu îi este să trăiască în singurătate: „Tot timpul m-am considerat dependent de oameni!”

Data publicării:
Sursă foto: Acasă la Măruță/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Acasă la Măruță/YouTube

După ce și-a petrecut ultimii 11 ani în umbră, Mircea Solcanu a ales să apară în lumina reflectoarelor și acceptat invitația la podcastul lui Cătălin Măruță. Iată ce părere are fostul prezentator TV despre singurătate.

Mircea Solcanu atrage atenția cu cea mai recentă apariție publică. Fostul prezentator de televiziune a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri despre viața sa în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cât de mult i s-a schimbat viața lui Mircea Solcanu

Deși în urmă cu ani de zile apărea zilnic pe micul ecran, Mircea Solcanu a devenit din ce în ce mai rar prezent la TV după retragerea sa din televiziune. Recent, însă, a făcut o excepție și a participat la podcastul lui Cătălin Măruță. În cadrul acestui interviu, Măruță i-a adresat mai multe întrebări despre viața personală și despre carieră. Solcanu a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în perioada de după retragerea din televiziune, subliniind cât de grea a fost adaptarea la noul stil de viață. 

„Te doare sufletul câteodată că nu mai bate nimeni la ușă sau nu te mai caută nimeni?”, l-a întrebat Măruță pe Mircea Solcanu, care era cunoscut de toate vedetele acum mai bine de 10 ani, chiar Cabral îi era partener de emisiune.

„Nu! Nu, pentru că Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față. Bănuiesc că nu mai bat pentru că așa își manifestă Dumnezeu iubirea față de mine. Eu, poate, i-aș primi la fel, că doar, Doamne iartă-mă, nu mi-au făcut nimic, și, chiar dacă mi-ar fi făcut, ce? Toate trec!”, i-a povestit Mircea Solcanu, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Te-ar putea interesa și: Ce spune Mircea Solcanu despre căsătoriile între persoane de același sex în România, după ce s-a pocăit: „Va crește numărul divorțurilor și…”

Cât de grea este singurătatea pentru Mircea Solcanu

După ce s-a retras din televiziune în urmă cu 11 ani, Solcanu a vorbit deschis despre dificultățile și provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul acestei perioade. În timpul discuției, el a abordat tema singurătății și a recunoscut că s-a considerat dependent de oameni, mărturisind cât de grea a fost adaptarea la o viață lipsită de interacțiunea constantă cu cei din jur.

Această confesiune sinceră a fost o ocazie rară pentru fani de a afla mai multe despre viața personală a fostului prezentator și despre cum a gestionat schimbările majore după retragerea din lumina reflectoarelor.

„Băi, e grea! Dacă cineva mi-ar fi spus să o aleg, n-aș fi ales-o niciodată în viață pentru că tot timpul m-am considerat dependent de oameni și așa. Și uite că, de fapt, mă înșelam.”, a continuat Mircea Solcanu.

Te-ar putea interesa și: Cum s-a transformat viața lui Mircea Solcanu, după ce a devenit penticostal: "Am închis multe capitole, cum ar fi ..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel