Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, planuri de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc de nuntă. Cei doi au dezvăluit când vor spune marele „DA” în fața lui Dumnezeu.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an de zile. După ce a divorțat de Deea Maxer, mama copiilor lui, artistul și-a găsit liniștea în brațele coregrafei. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar relația pe care o au a trecut testul timpului, motiv pentru care se văd deja o familie. Se înțeleg atât de bine încât Dinu Maxer a știut că ea este femeia lângă care vrea să-și petreacă toată viața.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, dezvăluiri despre cum a avut loc cererea în căsătorie

Aflați într-o vacanță la Veneția, în Italia, artistul a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Cei doi se aflau pe gondolă în momentul în care cântărețul a scos din buzunar cutia unde avea inelul cu diamant și a cerut-o pe iubita lui de soție. „Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu Maxer pe iubita sa. „DA!”, a răspuns Magdalena Chihaia vizibil emoționată. Invitați în platoul Antena Stars, cei doi și-au amintit cum a decurs cererea în căsătorie, dar au vorbit și despre nuntă.

„A fost un complot cu mama Magdei, fiindcă a trebuit să aflu mai multe lucruri, de la dimensiunea inelului până la locul în care ea și-ar dori cel mai mult să fie cerută. S-a întâmplat ca toată familia Chihaia, inclusiv o parte din Germania, să se reunească într-o vacanță în Italia. Ne-au invitat și pe noi și atunci am spus că este momentul. Magda se supăra că insistam să vină și ei”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

„Eu nu înțelegeam de ce trebuie să vină și părinții în gondolă când era vorba să ne plimbăm romantic. Știam că o să fie o surpriză, de faza co gondola. Îmi doream foarte mult să mă plimb cu Dinu pe gondolă. Apropo de inel, nu mi-am dat seama, nu am bănuit nimic. Eu nu înțelegeam de ce sunt agitați și îmi tot spuneau să am răbdare. Se comportau diferit în ziua aia. El era extrem de calm. Deși au mai fost lucruri care puteau să-l enerveze, el era calm”, a precizat Magdalena Chihaia.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Cum arată inelul de logodnă / Video

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, planuri de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Cât despre nuntă, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au mărturisit că nu se grăbesc. Cu toate acestea, cei doi se gândesc că marele eveniment va avea loc în 2025, având în vedere că cererea a avut loc la un an de când s-au decis să formeze un cuplu.

„A trecut un an de când suntem într-o relație, n-ar fi curios să mai treacă încă un an până la eveniment. Nu este nicio grabă”, a declarat Dinu Maxer.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer nu vrea să o mai vadă pe fosta soție, după divorț: „Nu este necesar să ne întâlnim”. Artistul și Deea locuiesc în același bloc

Dinu Maxer nu este de acord ca Magdalena Chihaia să treacă pe numele său, după căsătorie

Deși mulți s-ar aștepta ca anul viitor Magdalena Chihaia să ia numele viitorului său soț, Dinu Maxer a mărturisit recent că logodnica sa își va păstra numele de familie. Artistul a precizat într-un interviu recent că Magdalena are deja un nume celebru, iar din acest motiv și-l va păstra și în acte.

„Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, pentru că ea are deja un nume celebru. Ca și actriță, în zona comercială, este un nume, eu o văzusem înainte să o cunosc fizic. Faptul că noi ne-am cunoscut la o petrecere a fost o întâmplare, a fost mâna destinului. Părerea mea e că ar fi o greșeală să-și schimbe numele. Depind foarte mulți factori (n.r. dacă mai face nuntă), eu cântăresc foarte mult, nu e vorba de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid. O calculez foarte bine și e vorba și de plăcerea momentului, nu vreau să-l proiectez”, spunea recent Dinu Maxer într-un interviu acordat recent pentru Wownews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel