Oana Roman, cea mai frumoasă amintire cu Petre Roman: „El a dat fițele înaintea tuturor”

Data publicării:

Oana Roman și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei, de vremurile în care Petre Roman petrecea foarte mult timp cu ea și o ajuta să descopere lumea din jur. 

Oana Roman a fost ținta criticilor ani la rând. Nu a scăpat niciodată de titulatura de „fata lui tata” sau de comentariile răutăcioase legate de silueta ei. În realitate, Oana a mărturisit că a avut o copilărie grea, în care a simțit lipsa tatălui și durerea cuvintelor primite de la cei din jur. 

Mihai Morar, pus la zid după interviul cu Oana Roman: „Dezamăgire, dezaprobare, dezabonare. Povestea ei ar trebui să fie studiu de caz”

 

Potrivit acesteia, „copilăria i-a luat sfârșit brusc”, atunci când Petre Roman a început să se implice mai mult în polotică, iar familia a rămas pe locul doi. 

Oana Roman, adevărul despre relația cu tatăl ei. Petre Roman a băgat-o în depresie: "Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă''

 

Întorcându-se în timp, la vremea când era doar un copil, Oana Roman își amintește cu nostalgie momentele pentrecute cu tatăl ei, pe atunci pasionat de drumeții. 


„Tata urca pe munte, la Susai. Nu era o fiță atunci, dar el a dat fițele înaintea tuturor. Într-o dimineață, într-o duminică, tata a venit la mine și mi-a spus „Mâine mă duc la Susai și te iau cu mine”. M-a trezit dimineață foarte devreme. Nu am luat mașina, am luat un tren amândoi și ne-am dus până la Predeal în gară și am urcat împreună la Susai. Am ajuns sus, era soare, frumos, am băut amândoi nu știu ce anume era pe vremea aia. La un moment dat tata a spus „Hai să coborâm pentru că o să înceapă ploaia”. Și am coborât spre Predeal și ne-a prins pe drum nu o ploaie, un uragan. Tata, ca să îmi fie mie mai ușor, m-a luat în spate, m-a urcat la el în cârcă și a coborât asa. Apoi ne-am dus repede în pas alergător până la gară și am luat un tren care avea niște cușete, venea din Budapesta și am stat pe hol, că nu aveam unde. Dar ziua aia a fost foarte frumoasă.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Am stat aseară sa sortez poze. Si am găsit aceasta amintire minunata. Eu cu părinții mei de Revelion în 1986. Aveam 10 ani, eram la munte la Predeal și eram fericiți. Imi place mult cum ii țin pe ai mei de umeri și cata seninătate aveam”, scria Oana pe Facebook în urmă cu câteva zile, în dreptul unei fotografii din copilărie, din vremea în care părinții ei formau un cuplu fericit. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel