Mihai Morar, pus la zid după interviul cu Oana Roman: „Dezamăgire, dezaprobare, dezabonare. Povestea ei ar trebui să fie studiu de caz”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman a fost invitata lui Mihai Morar în podcastul „Fain și simplu”
Descriere foto: Oana Roman a fost invitata lui Mihai Morar în podcastul „Fain și simplu”

Mihai Morar a realizat in interviu cu Oana Roman, în care fiica lui Petre Roman a vorbit deschis despre copilărie, depresie, lipsuri și valul de ură la care a fost supusă în ultimii 20 de ani.

Oana Roman și-a deschis sufletul în cadrul interviului cu Mihai Morar. Vedeta a vorbit despre copilăria ei, despre cum tatăl ei a plecat într-o seară să apere țara iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Dintr-un copil fericit, care avea tot ce-și dorea, Oana avea să cunoască sentimentul de abandon, care mai târziu avea să o arunce în ghearele depresiei. 

“Copilăria mea s-a terminat brusc în momentul decembrie 1989. Am foarte clar în imagine și acum acele momente. (…) Tata a sunat și a spus că a fost numit în guvern. Mama a știut că sistemul îl va înghiți, ea a știut asta, (…) eu am trăit un coșmar. Toată lumea din afară considera că eu am tot, dar eu nu aveam nimic, trăiam un coșmar de neimaginat.”, i-a mărturisit Oana Roman lui Mihai Morar.

Eticheta de “fata lui tata”, „Miss Piggy” și alte porele răutăcioase au urmărit-o pe vedetă din copilărie și până în prezent, când silueta ei este criticată aspru, chiar dacă a reușit să slăbească. Deși a fost ținta răutăților aproape toată viața ei, Oana spune că nu poartă pică nimănui și că toate situațiile acelea au făcut-o mai puternică. 


Oana Roman, studiu de caz


În urma interviului cu Oana Roman, Mihai Morar s-a trezit în fața unei situații fără precedent. Prezentatorul Tv a fost asaltat de mesaje de ură, de critici la adresa invitatei sale, în cuvinte greu de reprodus. 


Mihai Morar se arată emoționat de întâlnirea cu Oana și dezamăgit de reacțiile oamenilor. 

 

DESPRE PUTEREA DE A NU JUDECA

Am postat acum câteva minute noul episod al podcastul-ului @fainsisimplu. O poveste despre o copilărie terminată brusc, despre hate și bullying. Invitata mea din această săptămână este de 25 de ani ‘studiu de haz’. Dar povestea ei ar trebui să fie studiu de caz.
M-am uitat la primele comentarii de pe Youtube. Dezamăgire, dezaprobare, dezabonare. Înainte ca măcar să vadă măcar o parte din povestea invitatei mele, Oana Roman.

Mi-am propus cu acest Podcast să îi ascult pe oamenii pe care i-am adus. Cred că din poveștile fiecăruia avem de învățat. Nu vreau să rămân în ‘zona de confort’ a aprobării generale și a invitaților previzibili. Nu pot să cer nimănui să facă acest exercițiu. De a asculta și alți oameni, alt fel de oameni, oameni din altă lume. Dar eu pot face asta. Și am de învățat din asta. Inclusiv din ‘studiul de caz’ din acest episod.
Îi mulțumesc Oanei că s-a deschis în fața mea. Că a avut curajul să vorbească despre copilăria ei terminată brusc, despre tatăl care a plecat într-o seară din Decembrie ‘89 ca să conducă o țară și nu s-a mai întors niciodată, despre depresia adolescenței, atacurile de panică, falsul anturaj, lumea imorală. Și, mai ales, despre urmele pe care le-au lăsat până azi toate astea.


E la îndemână să judecăm. E inconfortabil să ascultăm povestea unui om. Dacă mă dor comentariile de hate de pe Youtube? Eu sunt împăcat că pot asculta oamenii până la capăt. Oana spune că hate-ul și bullying-ul au făcut-o mai bună. Dar, oare, au făcut-o bine? Mulțumesc dacă aveți puterea să ascultați. Mulțumesc că aveți curajul să nu judecați.”, este mesajul transmis de Mihai Morar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel