Oana Roman, adevărul despre relația cu tatăl ei. Petre Roman a băgat-o în depresie: "Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă''

Data publicării:
Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook
Descriere foto: Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, în copilărie.

Multă lume consideră că Oana Roman face parte din categoria copiilor pe care părinții i-au ajutat să ajungă cineva în viață. Contrar așteptărilor, poveștile despre copilăria Oanei dezvăluie o cu totul altă perspectivă. Oana a vorbit despre momente din copilăria sa și despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. 

Într-un interviu acordat lui Mihai Morar, vedeta a vorbit despre cea mai mare durere pe care a trăit-o în copilărie, atunci când tatăl său s-a înstrăinat de ea.

Oana Roman a mărturisit că până la vârsta de 13 ani a trăit o copilărie frumoasă. Totul s-a schimbat, însă, odată cu Revoluția, atunci când tatăl său a fost pus premier al României. Vedeta a mărturisit că părinții ei erau atât de ocupați, încât ea ajunsese să se simtă singură.

''Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine'', a spus Oana Roman.

Oana Roman, în depresie la 13 ani!

Toate aceste lucruri au băgat-o pe Oana Roman în depresie, la doar 13 ani jumătate. 

''M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost. Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, al a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați'', a mai spus Oana Roman în interviul acordat lui Mihai Morar.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel