Oana Roman ajunge pe masa de operație. Vedeta vrea să arate perfect: „Am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv”

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman e decisă să își sculpteze trupul pentru a arăta perfect. După ce a slăbit câteva numere bune la haine, fiica lui Petre Roman a rămas cu un complex pe care vrea să-l înlăture.

Oana Roman va avea din toamnă o talie de viespe. Vedeta este decisă să treacă printr-o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Intervenția va avea loc în toamna acestui an, după cum anunță chiar ea. 

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.
 

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a explica într-un interviu motivul pentru care a ajuns să aibă nevoie de această intervenție. Se pare că dietele și pierderea dramatică în greutate i-au lăsat semne vizibile pe piele, fiind necesară intervenția medicilor. 

De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru Ciao.

 


Problema de sănătate cu care se confruntă de 10 ani

Recent, vedeta le-a povestit internauților drama prin care a trecut timp de peste zece ani, din cauza unei alergii de la mâini, mai exact de la nivelul unghiilor. 

 

Oana Roman a mărturisit că totul i s-a întâmplat din cauza produselor de la manichiură, iar afecțiunea a fost atât de gravă, încât avea carne vie la toate buricele degetelor.

„S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii. Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii.

Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani încercând să scap de această alergie, aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la InstaStory.

 

Totodată, fosta soție a lui Marius Elisei a povestit că a reușit să scape de problemă, însă pielea rezultată din carnea vie s-a uscat și s-a lipit de carnea sănătoasă și astfel a rămas cu excreșcențe sub unghie.

Nu mai poate fi dată jos, pentru că aș intra în carnea sănătoasă și aș avea dureri și alte răni. Nu am ce să fac, am rămas cu aceste excreșcențe sub unghie la nivelul de sus al buricului degetului la toate unghiile, deci nu mai săriți, nu mai jigniți, nu mai râdeți de alții, pentru că nu știți ce e în spatele a ceea ce vedeți de multe ori”, a mai spus Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel