Oana Radu reacționează, după ce fostul soț a respins acuzațiile aduse de artistă: „Eu pentru tot ce am spus am dovezi”

Data publicării:
Pana Radu, Cătălin Dobrescu/ captură video Youtube, Kanal D 2
Descriere foto: Pana Radu, Cătălin Dobrescu/ captură video Youtube, Kanal D 2

Oana Radu a făcut noi declarații cu privire la divorțul de Cătălin Dobrescu.

Divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu este subiectul momentului, iar de la o zi, la alta, ies la iveală noi informații cu privire la lucrurile care nu au funcționat între cei doi și care i-au adus în fața despărțirii. În timp ce artista i-a adus mai multe acuzații fostului partener de viață, antrenorul de fitness a ales să reacționeze doar prin intermediul unui singur videoclip, în care își exprima cele mai bune sentimente față de solistă și scotea în evidență cât este de specială această. Astfel, Oana Radu reacționează din nou și spune ce crede despre cuvintele rostite de Cătălin în mediul online.

„Extrem de rar, spre deloc am auzit asta (n.r. complimentele primite de la Cătălin, după divorț, din mediul online). Asta vorbeam și ieri cu cineva, dar eu nu am văzut așa ceva în relație, este un Cătălin pe care nu-l cunosc. Apropiații noștri știu că este total altă personalitate a lui, este probabil cartea pe care o joacă el acum, probabil vrea să câștige simpatie, susținători, eu nu-l cunosc pe el așa, nu l-am văzut pe el așa în relație, pare blând. Procesele continuă, bineînțeles.”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

Citește și: Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu. Ce se va întâmpla cu artista, după divorț: „Am ceva îndoieli”

„Eu pentru tot ce am spus am dovezi”

De asemenea, chiar dacă Cătălin Dobrescu respinge toate acuzații primite din partea fostei soții, pe care le cataloghează ca fiind false, Oana Radu spune că există dovezi pentru toate lucrurile pe care ea le-a declarat pe internet.

„Eu pentru tot ce am spus am dovezi, pentru tot ce am spus. Pot să vă arăt după ce terminăm emisiunea, nu vreau să le fac publice. Am dovezi pentru fiecare cuvânt pe care l-am spus, dar nu am vrut să menționez asta pe TikTok, pentru că părea că premeditez o ceartă, deci orice am spus poate fi susținut cu dovezi. Eu am fost foarte supărată pe niște lucruri care s-au întâmplat după ce ne-am despărțit.”, a continuat artista.

Citește și: Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”

Bărbatul a hotărât suma pe care să o primească pentru partea sa din casă

Mai mult, Oana Radu dezvăluie faptul că însuși Cătălin Dobrescu a fost cel care a stabilit suma de bani pe care trebuie să o primească din partea artistei, pentru partea sa de casă pe care cei doi au achiziționat-o în timpul căsniciei. 

„Prima dată când am hotărât că ne despărțit, am hotărât că îi dau banii în doi ani, apoi s-a hotărât că îi vrea într-un an, după care în șase luni, după aceea a zis că va locui cu mine, până când îi dau banii. Suma el a stabilit-o, a calculat cât s-a investit în casă și a zis că vrea atât. Am zis că a fost cu mine, am mâncat împreună, e ok, în sensul în care m-am gândit că ne putem despărți amiabil. A plecat într-un final, dar când stăteam mai liniștită, iar venea, fără să anunțe, avea cheia, normal. Eu acum locuiesc în noua mea casă, pe care am cumpărat-o. 

Am înghițit mult, pentru că am muncit mult pentru apartamentul ăla. Am vrut casa, pentru că am muncit mult și a fost prima mea casă.”, mai spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel