Oana Radu nu e pe gustul soțului ei. Ce crede Cătălin Dobrescu despre noul look al artistei: „Zici că nu fac bine că-ți interzic multe chestii”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Radu s-a căsătorit în urmă cu jumătate de an cu antrorul său de fitness. Cătălin Dobrescu este cel care a ajutat-o pe artistă să slăbească pentru a doua oară. Deși are o siluetă de fotomodel, artista tot nu reușește să fie pe gustul soțului ei, care acum este supărat că aceasta și-a schimbat look-ul. 

Oana Radu a slăbit un număr mare de kilograme cu ajutorul soțului ei. Deși are o talie de viespe și un look de fotomodel, artista nu reușește să intre în grațiile soțului ei, care nu apreciază noul look al acesteia. Vedeta și-a tuns recent părul și deși ea este extrem de încântată de rezultat, Cătălin este nemulțumit.

 

„Îmi zici că-ți interzic eu și zici că nu fac bine că-ți interzic multe chestii. Dacă îți interziceam să-ți tunzi părul, făceam bine? (...) Cred că regreți că te-ai tuns”, i-a spus Cătălin Dobrescu artistei.

Chiar dacă soțul ei nu apreciază noua ei tunsoare, artista spune că ei îi place și că se simte foarte bine în pielea ei.

„Nu regret că m-am tuns. Sunt foarte fericită cu schimbarea pe care am adoptat-o și dacă îmi interziceai să mă tund, mă supăram și tot mă tundeam”, i-a răspuns Oana Radu antrenorului.


Afirmațiile lui Cătălin au provocat o adevărată discuție între cei doi soți, Oana Radu încercând să-și convingă jumătatea că ea nu regretă decizia de a-și tăia părul. Dar pentru a-i face pe placa, vedeta i-a sugerat că ar putea sp-și pună extensii. 

 

„Așteptăm să crească părul. Și-l lași să crească, nu-l mai tunzi”, i-a spus Cătălin artistei.

Oana Radu, la un pas de a fi PĂRĂSITĂ de soțul ei. MOTIVUL conflictului dintre cei doi: "Am stat în sufragerie și am plâns"

 

Nu este pentru prima dată când aspectul vedetei creează discuții în căsnicia ei cu antrenorul de fitness. Recent, Oana Radu a dezvăluit că soțul ei a fost la un pas să o părăsească, după ce a descoperit că aceasta mânca pe ascuns alimente care nu făceau parte din programul de slăbit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel