A lăsat să se vadă tot! Andreea Bănică, ipostază de infarct pe internet

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bănică s-a afișat în mediul online într-o ținută extrem de provocatoare.

Andreea Bănică este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, vedeta mândrindu-se cu o siluetă perfectă, la vârsta de 45 de ani. Astfel, mamă a doi copii, artista nu uită să-și facă timp și pentru ea și să se mențină într-o formă fizică cât mai de invidiat, pe care și-o pune în evidență adesea și în mediul online.

Așadar, de această dată, înainte să plece de acasă, vedeta și-a dorit să vorbească cu fanii săi. Nu a făcut asta oricum, ci descheiată la cămașa pe care a îmbrăcat-o ulterior. Astfel, fără niciun fel de inhibiție, solista le-a arătat internauților bustul său generos, care era acoperit doar de un sutien din dantelă alb, ușor transparent. 

Citește și: Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”

Diagnosticul pe care l-a primit Andreea Bănică

Recent, Andreea Bănică le dezvăluia fanilor săi care este diagnosticul primit din partea medicilor, diagnostic care îi generează și unul dintre complexele pe care vedete le are la propria sa înfățișare. Astfel, se pare că este vorba despre diastaza abdominală, despre care vedeta a aflat când a mers la un control de rutină. Aceasta avea adesea o umflătură la nivelul abdomenului, motiv pentru care a tras un semnal de alarmă și și-a dorit să afle despre ce este vorba mai concret.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată.  Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a dezvăluit Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Karmen Minune a mers la preot cu soțul. Nu i-a venit să creadă ce a zis părintele de față cu omul ei

Nu se gândește încă la operație

Această problemă, de cele mai multe ori, nu poate fi rezolvată cu ajutorul sportului, iar acest lucru este valabil și în cazu Andreei Bănică. Astfel, singura variantă pe care artista o are la îndemână și care îi asigură rezultatele dorite ar putea fi operația. Cu toate acestea, celebra cântăreață nu ia în calcul o astfel de procedură pe viitor, motiv pentru care va fi nevoită să trăiască în continuare cu acest complex, care, însă, nu este atât de vizibil din exterior.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

Citește și: Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Un Faimos a părăsit competiția din Republica Dominicană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel