Oana Pellea, diagnosticată cu COVID-19. Cum se simte actrița după ce s-a vaccinat

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Pellea, sursa facebook
Descriere foto: Oana Pellea, sursa facebook

Oana Pellea le-a dezvăluit fanilor că a fost testată pozitiv cu COVID-19, dar și care este starea ei de sănătate.

Deși s-a vaccinat cu ambele doze, Oana Pellea a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Actrița le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a avut o formă ușoară, iar starea ei de sănătate este una bună. Totodată, Oana Pellea a precizat că în urmă cu o săptămână a intrat în contact cu o persoană suspectă de COVID, motiv pentru care s-a autoizolat pentru a nu pune în pericol și viețile celor din jur.

 

Cum arată plămânii bolnavilor de COVID. Dr Elena Copaciu de la SUUB: Nu stați acasă cu saturații mici de oxigen!

 

Vedeta a mărturisit că a oprit repetițiile și și-a suspendat un spectacol. De asemenea, Oana Pellea a spus că este mândră de faptul că s-a vaccinat și că se aplaudă singură. Mai mult, actrița a precizat că a făcut mai multe teste rapide și din fericire toate au ieșit negative, semn că boala a trecut.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”

 

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

 

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.

Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sanatate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

 

Megan Fox a fost diagnosticată cu o tulburare psihologică: „Am multe nesiguranțe profunde”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel