Megan Fox a fost diagnosticată cu o tulburare psihologică: „Am multe nesiguranțe profunde”

Data publicării:
Megan Fox, sursa foto Instagram
Descriere foto: Megan Fox, sursa foto Instagram

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. 

Megan Fox se bucură de un succes imens la nivel internațional, iar mulți oameni o consideră femeia perfectă din punct de vedere fizic. Aceasta este de o frumusețe aparte și are o siluetă de vis. 


Dar ea nu se vede deloc așa. Megan Fox suferă de o tulburare de natură psihologică numită dismorfie corporală. Această tulburare de anxietate o face pe celebra actriță să nu aibă încredere în ea și în aspectul ei fizic. 


„Ne uităm la cineva și gândim: ”Acea persoană este atât de frumoasă. Viața lor trebuie să fie atât de ușoară”. Cel mai probabil, ei nu gândesc la fel despre ei înșiși. Eu am dismorfie corporală. Am multe nesiguranțe profunde”, a mărturisit Megan Fox, pentru GQ Style.


Megan Fox nu este deloc mulțumită atunci când se privește în oglindă și nu crede deloc ceea ce spun oamenii din jurul ei în ceea ce privește frumusețea ei. 


La cei 35 de ani ai săi, Megan Fox este mama a trei băieți și o actriță de succes, dar anxietatea și-a pus amprenta asupra stilului ei de viață. 


Iubitul lui Megan Fox, rapper-ul Machine Gun Kelly, suferă de stres post-traumatic din cauza consumului de droguri din trecut și din cauza unor traume din perioada copilăriei. Cei doi au o relație foarte frumoasă în prezent. Artistul susține că a cunoscut dragostea alături de Megan Fox. 


"Am venit din familii destrămate și am văzut cum dragostea nu funcționează niciodată. Apoi am crescut în condițiile în care în cultura pop nici măcar nu se mai fac filme romantice", a spus el. "Mă doare sufletul că mi-am irosit 30 de ani din viață fără să am nicio dorință. Omule, eram gata să mor. Am fost bun. Eram ca și cum aș fi spus: "Bine, am muzică acolo. Asta o să mă țină în jos”. Știi, fiica mea este cea mai bună variantă a mea și va fi mai bună decât mine", a spus Machine Gun Kelly pentru British GQ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel