Oana Lis, mesaj surprinzător, în mediul online: "Nu mă mai sunați, e adevărat". Are legătură cu Viorel Lis

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Lis le-a transmis fanilor un mesaj surprinzător, legat de soțul ei.

Oana Lis și-a amuzat fanii copios, prin ultima fotografie postată pe rețelele de sociallizare, unde și-a surprins soțul într-o ipostază inedită. Chiar dacă veștile despre starea de sănătate a fostului edil nu erau tocmai bune, în ultima vreme, se pare că acesta începe să se simtă din ce în ce mai bine, sau, cel puțin, asta reiese din poza postată de soția lui.

Vedeta și-a surprins partenerul de viață în sala de jocuri, locul în care se știe că Viorel își petrecea destul de mult timp. Aceasta a imortalizat momentul și printr-o descriere pe măsură, care a stârnit zeci de reacții din partea internauților. 

„Da, măi, nu mă mai sunați, e adevărat, l-am internat pe Viorel!!!.... Dar undeva, fitza!!!”, a scris Oana Lis, pe Facebook, alături de imaginea surprinsă cu Viorel Lis.

Oana Lis, devastată de durere. Vedeta a pierdut o persoană importantă din viața ei: „Ce gol imens”

Viorel Lis a ajuns recent la spital, din cauza unei bacterii

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au mai date pace fostului edil, care, abia după ce își revenise după infarctul suferit, a ajuns din nou pe mâinile medicilor specialiști. Și de această dată, soția sa i-a fost alături și l-a însoțit pe acesta la o clinică din Capitală. Tot ea a fost și cea care a mărturisit faptul că pe Viorel Lis îl încearcă și un sentiment de teamă. 

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.

Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA: Am mers la duhovnic, la psiholog

Viorel Lis a suferit un infarct, în urmă cu ceva vreme

Nu de mult timp, Viorel Lis a suferit un infarct. În acele momente, fostul edil era convins că nu se va mai întoarce acasă, durerile fiind extrem de mari. Tot atunci, acesta recunoștea faptul că, pentru prima dată, i-au dat lacrimile, pentru că despărțirea de soția sa, dar și de locuință a fost extrem de grea. 

"Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste, mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.

Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a  declarat Viorel Lis, la emisiunea "Teo Show",de pe Kanal D, potrivit click!

Oana Lis și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a soțului ei

Oana Lis a fost și ea extrem de afectată de această perioadă grea, care l-a marcat pe Vorel Lis. Cea mai mare teamă a acesteia era că poate rămâne singură.

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. , a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie: Fusesem bătută de tata și eram traumatizată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel