Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA: Am mers la duhovnic, la psiholog

Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Oana Lis a mărturisit faptul că a existat o perioadă foarte grea în viața ei, în care s-a luptat cu depresia.

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în 2014, când s-a confruntat cu o formă de depresie foarte dură. Vedeta, care acum este pasionată de psihologie, spune că nu îi vine să creadă prin ce momente a putut să treacă, acest lucru fiind amintit periodic prin postările ce îi apar anual ce îi apar pe rețelele de socializare. 

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (...) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să salvezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars, potrivit spynews

Oana Lis a căutat tot felul de soluții pentru a scăpa de depresie

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că a încercat să se vindece de depresie prin extrem de multe modalități, de la psiholog, până la duhovnic. Aceasta a avut extrem de mult de suferit din cauza unor oameni, mărturisește ea, care au respins-o la un moment dat. 

Oana Lis, noi DETALII după infarct: Nu mă ajută nimeni. Toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel

„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie

Oana Lis nu a avut parte însă nici de o copilărie liniștită, pentru că aceasta s-a născut într-o familie violentă, luând bătaie de foarte multe ori de la tatăl ei. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că bunica și mătușa ei au luat-o din acea casă, unde a locuit pentru foarte puțin timp.

"Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie.

Citește continuarea AICI. 

Oana Lis, fotografie de COLECȚIE cu soțul ei. Cum arătau cei doi acum 23 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 mai 2022, 20:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience