Oana Lis, devastată de durere. Vedeta a pierdut o persoană importantă din viața ei: „Ce gol imens”

Oana Lis, captură video Kanal D
Descriere foto: Oana Lis, captură video Kanal D

Oana Lis este devastată de durere, după ce a aflat că femeia care i-a fost mentor s-a stins din viață. 

Oana Lis a anunțat, pe rețelele de socializare, că s-a stins din viață una dintre cele mai importante femei din viața ei. Este vorba de fosta ei profesoară de facultate, care i-a călăuzit drumul și care i-a fost aproape în niște momente dificile. 

"Am fost să-mi iau rămas bun...ce gol imens ați lăsat. Dumnezeu să vă binecuvânteze, doamna profesoară!...Nu vă voi uita niciodată! Doamna decan al Facultății de Psihologie Hyperion", a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fosta ei profesoară.

„Sufletul meu e rupt în două”. Oana Lis, devastată de durere. Viorel Lis și bunica ei sunt în spital: Sper ca măcar să rămân cu unul dintre ei

Oana Lis, mesaj emoționant de Ziua Copilului

Oana Lis a scris pe pagina sa de facebook că îi este foarte greu să vadă alte persoane ce postează poze cu copii, mai ales de  Ziua Copilului.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Lis


Oana Lis a recunoscut că regeretă faptul că nu are un copil care să o strige „mama”. Vedeta este sigură de faptul că ar fi fost o mamă iubitoare și implicată în creșterea copilului său, dacă ar fi avut unul. 

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la altii...simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami...

Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață...”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în 2014, când s-a confruntat cu o formă de depresie foarte dură. Vedeta, care acum este pasionată de psihologie, spune că nu îi vine să creadă prin ce momente a putut să treacă, acest lucru fiind amintit periodic prin postările ce îi apar anual ce îi apar pe rețelele de socializare. 

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (...) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să salvezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie: Fusesem bătută de tata și eram traumatizată


Oana Lis a căutat tot felul de soluții pentru a scăpa de depresie

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că a încercat să se vindece de depresie prin extrem de multe modalități, de la psiholog, până la duhovnic. Aceasta a avut extrem de mult de suferit din cauza unor oameni, mărturisește ea, care au respins-o la un moment dat. 

„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 iun 2022, 18:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience