Oana Lis, dans cu pătrunjelul, în mijlocul străzii. Fanii au reacționat imediat: „Comportament de grădiniță, la 46 de ani” / VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, instagram

Oana Lis a surprins pe toată lumea, după ce s-a filmat în timp ce dansa cu pătrunjelul în mână, în mijlocul străzii. 

Oana Lis își surprinde fanii pe zi ce trece. Recent, soția lui Viorel Lis a lăsat problemele deoparte și a făcut un remake genial după piesa lui Miley Cirus. Vedeta a început să danseze în zăpadă, în mijlocul străzii. Și nu oricum, ci cu două legături de pătrunjel în mănă. 

Oana Lis, dans cu pătrunjelul, în mijlocul străzii

Vedeta a publicat filmulețul cu dansul pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat Oana Lis a primit atât aprecieri, cât și comentarii răutăcioase. Unii fani au felicitat-o pentru faptul că, deși are grijă de soțul ei, iar în ultima perioadă a avut tot mai multe probleme, își face timp și pentru ea și emană o stare pozitivă pentru cei din jur. 

”Nu îti trebuie mult să fii fericit, chiar dacă florile sunt pătrunjel și mărar cu puțină zăpadă aruncată în sus blocurile pe care le-am văzut munți și bună dispoziție a făcut un moment magic de care m-am bucurat...Oana ești super tare.”/ „Bravo Oana!!!! Între o mâncare și un soț bolnav, ai puțin timp și pentru tine,colo jos după un pătrunjel!! Pupici, draga mea fată frumoasă, cu suflet de copil!”/ „Ești un exemplu,de așa da,pentru mulți! Arăți foarte bine!!!!!”/ „Lăsând deoparte lumea proastă și fără bun simț care comentează, din lipsă de viață, felicitări Oana. Distrează-te și trăiește frumos”/  „Ne încarci cu optimism”/ „Super Oana, ești o persoană cu un sufletul foarte bun și ai un simț al umorului foarte dezvoltat, în ciuda faptului că nu îți este foarte ușor în viață. Bravo”, sunt câteva dintre comentariile celor care au apreciat dansul Oanei Lis. 

Cu toate astea, gurile rele nu au dispărut din peisaj, astfel că Oana Lis a avut parte și de câteva comentarii negative. 

„Comportament de grădiniță, la 46 ani”/ ”Ai îmbătrânit rău”/ „Câtă prostie în ziua de azi. Nu mă mir de ce țara e așa cum e!”/ „ Ursul păcălit de vulpe”/ , au comentat gurile răutăcioase. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Lis (@oanalis1)

Oana Lis, detalii sensibile din timpul căsniciei cu Viorel Lis

Oana Lis a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe Pro TV, unde a dezvăluit cum și-a petrecut Revelionul, dar a dezvăluit și amintiri de pe parcursul căsniciei cu Viorel Lis. Vedeta a ales anul acesta să-și petreacă noaptea dintre ani acasă, alături de soțul ei, pentru a mai economisi niște bani. Aceste sacrificii trebuie făcute, susține Oana Lis, care mărturisește faptul că, la rândul său, fostul edil a fost „un colac de salvare” pentru ea. În acest sens, femeia a retrăit o amintire mai grea din căsnicia lor, care a fost desprinsă din cauza unor traume trăit în copilărie. 

"Dacă stau să mă gândesc, eu i-am făcut multe faze lui și îmi dau seama că el, deși nu avea nicio pregătire psihologică, nu m-a judecat niciodată și trecea foarte ușor peste. Aveam tot felul de convulsii, trăgeam ușa de nu știu câte ori, închideam lumina de nu știu câte ori, când mă enervam făceam crize, spărgeam prin casă, spărgeam uși. Aveam tot felul de ticuri, asta din cauza traumelor din copilărie, până am fost la psiholog și am început să mi le lucrez. A avut așa o putere, cred că și chestia asta m-a vindecat, el nu mă judeca, nu zicea niciodată nimic, mă înțelegea, nu mă certa. Am scăpate de ele, cred că și cu ajutorul lui Viorel. De asta trebuie să fiu și eu la greu cu el. Avem amintiri pe care le am doar eu, el a uitat anumite lucruri.", a povestit Oana Lis în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel