Cătălin Măruță, gest impresionant pentru Viorel Lis. Oana a povestit tot: „Mi-a zis că oricând pot…”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, Oana și Viorel Lis, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, Oana și Viorel Lis, facebook/ colaj foto

Cătălin Măruță a făcut un gest neașteptat pentru Viorel Lis. Oana a făcut totul public. 

Oana Lis a recunoscut că îi poartă un mare respect lui Cătălin Măruță. Recent, soția fostului edil al Capitalei a povestit o situație grea prin care a trecut, iar prezentatorul TV a fost singurul care i-a stat alături și a ajutat-o.  Se pare că moderatorul i-a promis că atunci când are nevoie de cineva, poate apela fără probleme la el și așa s-a și întâmplat.

Gestul neașteptat făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis

Vedeta a mărturisit că bunul său prieten, Cătălin Măruță i-a plătit câteva terapii soțului ei. Oana Lis spune că îi poartă un respect enorm prezentatorului și că îl apreciază pentru empatia de care a dat dovadă.

”Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV”, a ținut să spună Oana Lis. 

Oana Lis și dedică tot timpul lui Viorel Lis

Atunci când nu are programări la cabinetul de psihologie, Oana Lis își dedică aproape tot timpul soțului ei, care este imobilizat la pat și care nu mai poate face nimic de unul singur. În acest sens, aceasta dezvăluia recent faptul că nu-și mai găsește timp nici să facă lucrurile firești și nevoile personale.

„M-am spălat și eu în sfârșit pe cap!! Da, pentru că atunci când ai pe cineva total dependent de tine fizic, emoțional etc, e minunat, divin, mântuitor, etc pe de o parte, dar nu e cu muzică de harpe și îngerași sau zâne ca-n povești, care atunci când tu aplauzi, ei fac toată treaba....nuuu, e al naibii de greu și nu știi cum e și nu ai voie să comentezi de altu...cel puțin nu în fața mea...dacă tu nu ai trecut prin situația asta și nu ai făcut acest lucru pe o durată lungă pentru alt om...deci, da, e al naibii de greu și nevoile tale trec uneori în planul doi, pentru că pur și simplu nu mai ai timp, energie, chef nici măcar sa te speli pe cap uneori. Punct.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis s-a confruntat cu depresia

Oana Lis știe foarte bine ce înseamnă să te lupți cu stări de anxietate și de depresie, întrucât, în trecut, aceasta a fost victima depresiei. Vedeta povestea recent cum nici nu avea puterea să se spele singură în acea perioadă, fiind ajutată constant de o prietenă.

"Când eram în depresie, plecam aranjată de acasă. Lumea nu știa ce e în sufletul meu. Dacă nu aș posta pe Facebook ce trăiesc, lumea ar zice că sunt super bine, pentru că asta e forța mea, puterea mea. De când eram mică, am învățat de la mătușa mea că o femeie trebuie să aibă manichiura făcută, chiar dacă nu aveam bani. Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire.", a mai dezvăluit vedeta, pentru wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel