Oana Lis, confesiuni emoționante despre soțul ei: „Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a dezvăluit cum se descurcă cu soțul ei. Viorel Lis are progleme grave de sănătate. 

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani.  Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul.

În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar starea lui este una delicat. Soția fostului edil al Capitalei este în permanență lângă el și îl susține necondiționat. Recent, Oana Lis a povestit cum se descurcă cu soțul ei.

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie,  pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a povestit Oana, în exclusivitate pentru Click!

Oana Lis: „Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă”

. „Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat Oana Lis pentru sursa citată mai sus.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie: Fusesem bătută de tata și eram traumatizată

Oana Lis, despre începuturile relației sale cu Viorel Lis

În cadrul unui interviu, Oana Lis a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că a fost impresionată de gesturile mici, dar semnificative pe care le făcea soțul ei pentru ea.

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și: Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA: Am mers la duhovnic, la psiholog

Oana Lis, fotografie de COLECȚIE cu soțul ei. Cum arătau cei doi acum 23 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel