Oana Lis, fotografie de COLECȚIE cu soțul ei. Cum arătau cei doi acum 23 de ani

Data publicării:

Oana Lis a postat o poză din 1998 în care este alături de soțul ei, Viorel Lis.

Oana Lis a făcut publică o poză de colecție, de acum 23 de ani, în care apare la brațul soțul ei. Pe atunci, aceasta era secretara lui Viorel Lis, iar bărbatul deținea funcția de primar. Oana Lis a scris și un comentariu atașat pozei, prin care face aluzie la toți cei ce s-au pus în calea dragostei lor, în acea perioadă. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că soțul ei a ales atunci să-și urmeze inima, și nu a dat ascultate vocilor din jurul lui.

"1998!!! Domn primar cu domnișoara secretară!!!Nu fă niciodată ce zice lumea ci fă fix ce-ți zice inima!!!...Pe vremuri, cunoscuții îl sfătuiau pe Vio să nu se afișeze cu mine...dacă îi asculta...acu era fără mine și fără ei oricum.", a scris Oana Lis pe Facebook.

Ce spune Oana Lis despre începutul relației cu soțul ei

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Cum este ajutat Viorel Lis de către soția sa

Viorel Lis a trecut prin foarte multe încercări până acum, iar soția acestuia a fost alături de el la orice pas. Mai mult, Oana Lis a declarat chiar faptul că este dispusă să facă orice pentru soțul ei, chiar și să-l lase să meargă la femei, dacă asta îl face să se simtă mai bine.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie... Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel