Oana Lis a ajuns cu bunica sa pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu femeia care a crescut-o pe vedetă: „Zicea că moare”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis este în culme fericirii după ce și-a revăzut bunica. Vedeta a dus-o pe femeie la spital pentru mai multe consultații.

Oana Lis și bunica sa s-au revăzut după un an de zile. Femeia care a avut grijă de soția lui Viorel Lis, de dorul nepoate, dar și pentru a merge la medic pentru numite consultații, a venit până în București cu autobuzul.

Soția fostului primar, Viorel Lis, a explicat că bunica sa este la o vârstă înaintată și are probleme specifice bătrâneții, astfel că este nevoie ca din când în când să viziteze un medic specialist pentru a fi sigură că totul este în regulă.

 

Ce pensie are Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei abia se ajunge cu banii: „A ajuns să ia cât o femeie de serviciu”

 

Oana Lis este extrem de fericită că, deși bunica sa are o vârstă înaintată, la capitolul sănătate stă destul de bine. Mai mult decât atât, soția fostului edil al Capitalei a mărturisit că își dorește să fie la fel ca bunica sa, când va ajunge la vârsta ei.

„Bunica mea venea totuși mai des la București, dar cu acest COVID și această pandemie am zis să mă feresc pentru Viorel, pentru ea. Mi-a fost foarte dor de ea. Tot timpul îmi spunea că moare, că nu mai ajunge și mă întrista lucrul acesta că eu trebuie să am grija și lui Viorel și am fost și cu masterul și cu diferete probleme, n-am putut să mă duc eu la ea. Și uite că ne-am revăzut după un an jumate, un an care a fost foarte greu.

Ea avea nevoie să meargă la doctori, la specialiști, care se găsesc doar în București și abia acum am putut să mergem. Are aproape 90 de ani, îmi doresc să prind și eu vârsta ei. Sunt diferite proble ale vârstei, dar mă bucur că nu are Alzheimer, a venit singurică cu microbuzul la București.”, a povestit Oana Lis la Antena Stars.

 

Citește și: Oana și Viorel Lis au același semn din naștere la încheietura mâinii: „A fost scris în stele să ne întâlnim”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel