Ce pensie are Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei abia se ajunge cu banii: „A ajuns să ia cât o femeie de serviciu”

Data actualizării: | Data publicării:

Viorel Lis trece printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate. Soția l-a dat de gol, abia îi ajung banii pentru medicamente. 

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 


“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a spus Oana Lis pentru Click!


Viorel Lis are mari problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei nu mai merge bine din cauza durerilor mari resimțite la nivelul picioarelor. Acesta nu este paralizat, însă are niște pareze.

 


„Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu”, a spus Oana Lis, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.


Oana Lis își dorește să adopte un copil, iar soțul ei o susține deoarece își dorește ca aceasta să nu rămână singură când el nu va mai fi. 


”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

 

Citește și: Oana Lis s-a împăcat cu fratele său. Cei doi au îngropat securea războiului după trei ani de zile: „Și-a dat și el seama”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel