Oana și Viorel Lis au același semn din naștere la încheietura mâinii: „A fost scris în stele să ne întâlnim”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare. Dar le depășesc cu zâmbetul pe buze deoarece se au unul pe altul. 

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 


Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul. 


”Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis la Antena Stars.


Viorel Lis are mari problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei nu mai merge bine din cauza durerilor mari resimțite la nivelul picioarelor. Acesta nu este paralizat, însă are niște pareze. El nu se poate descurca fără spirijinul Oanei și spune că trece mai frumos peste boală dacă o are pe ea alături. 


”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis la Antena Stars.

 

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, în calitate de nași, la un botez. Relația lor a trecut la un alt nivel. Cum s-au afișat cei doi /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel