Oana Lis, despre începuturile relației sale cu Viorel Lis. Cum s-au cunoscut cei doi: Nu știam dacă o să reziste

Data publicării:
Sursa foto: Oana și Viorel Lis, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana și Viorel Lis, facebook

Oana Lis a făcut dezvăluiri inedite despre începuturile relației sale cu Viorel Lis. Vedeta este speriată de momentul în care va rămâne singură. 

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani.  Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul.

În cadrul unui interviu, Oana Lis a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că a fost impresionată de gesturile mici, dar semnificative pe care le făcea soțul ei pentru ea.

Oana și Viorel Lis au același semn din naștere la încheietura mâinii: „A fost scris în stele să ne întâlnim”

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis, speriată de momentul când va rămâne singură

Oana Lis a declarat că este speriată de momentul în care va rămâne singură, mai ales că soțul ei se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta a precizat că, pe zi ce trece, încearcă să fie tot mai puternică și să facă față situației. Același lucru îl sfătuiește și pe soțul ei, Viorel Lis.

”Poate să fie sigur că nu o să-l uit niciodată. Îmi va fi singură mai ales că nu am copii, că nu am familie mare, simt că m-am întărit, că sunt mult mai puternică decât atunci când l-am cunoscut pe Viorel. Toate aceste lucruri mă fac să lupt până în ultima clipă, așa cum trebuie să facă și Viorel”, a mai zis ea

Ce cadou a primit Oana Lis de la soțul ei. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere: „Mi-a dat din pensia lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel