Ce cadou a primit Oana Lis de la soțul ei. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere: „Mi-a dat din pensia lui”

Data publicării:
Sursa foto: Oana și Viorel Lis, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana și Viorel Lis, facebook

Oana Lis a dezvăluit ce cadoul a primit de ziua ei din partea soțului ei, Viorel Lis. 

Oana Lis a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Vedeta a dezvăluit cum a surprins-o soțul ei, Viorel Lis. Deși a trecut prin momente grele din cauza problemelor de sănătate, fostul edil al Capitalei nu a uitat de ziua soției sale. Oana Lis a declarat că nu a putut să se bucure așa mult de ziua ei, având în vedere starea de sănătate a soțului ei. 

„La mine un ochi râde, un ochi plânge. Nu pot să spun că sunt pe deplin fericită, din cauza stării de sănătate a lui Viorel, dar încerc să-mi fac ziua plăcută. O să mă duc să mă întâlnesc cu niște prietene și să mă simt bine, pentru că până la urmă trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Ce cadou a primit Oana Lis de la soțul ei

Chir dacă nu a putut să îi mai ofere cadourile de altădată, Viorel Lis i-a dat soției sale bani să își cumpere ce își dorește. 

„Mi-a dat niște bani din pensia lui. Și-a dorit să-mi cumpăr un cadou. În primii ani de relație, el îmi făcea multe cadouri, pleca în străinătate și venea cu geamantanele pline”, a dezvăluit vedeta.

Primele declarații ale lui Viorel Lis, după infarct

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit un infarct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Acesta a fost transportat la spital, unde i-a fost montat un stent. Acum, la mai bine de o săptămână de la incident, Viorel Lis a dat primele declarații despre starea de sănătate pe care o are acum și despre gândurile care l-au cuprins în acele momente.

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste, mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.",a  declarat Viorel Lis, la emisiunea "Teo Show",de pe Kanal D, potrivit click!

"M-am gândit la ce era mai rău"

Fostul edil a mărturisit faptul că a fost foarte speriat de operația prin care a trecut, pentru că era una periculoasă, iar deznodământul putea fi unul de rău. Acesta s-a gândit, în repetate rânduri, că nu și-ar mai putea vedea soția niciodată.

,,Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a mai dezvăluit Viorel Lis. 

"Inima lui funcționează 50%"

Oana Lis a fost cea care, în toată această perioadă, i-a fost alături soțului ei și a ținut fanii la curent cu noile informații despre starea de sănătate a fostului edil. Deși operația a fost un succes, soția lui Viorel Lis a mărturisit faptul că inima îi mai funcționează doar la jumătate din capacitate, iar bărbatul nu are nici măcar locul de veci cumpărat.

,,A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că este aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci.", a mai declarat Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel