Oana Ioniță, actrița din „Pup-o, mă!”, s-a logodit: „A fost o surpriză de ziua mea”. Cum a arătat cererea în căsătorie / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Oana Ioniță a vorbit despre noul serial care va începe în curând pe Prima TV, dar ne-a dezvăluit și câteva detalii din viața sa sentimentală.

Oana Ioniță face parte din distribuția celui mai nou serial românesc, Pup-o, mă!, care va începe în curând pe Prima TV. Acesta îi are în centrul atenției pe Tică (Alin Panc) si Horică (Sandu Pop / Varu’ Săndel), doi ciobani care sunt convinși că pot cuceri orice femeie. În acest sens, opt tinere vor intra în competiție pentru a se lupta și a câștiga inimile bacilor, dar și pentru a câștiga titlul de Băcița anului. În exclusivitate pentru Spectacola, aflată la evenimentul Prima Fest, împreună cu o parte din echipa serialului, Oana Ioniță ne-a dezvăluit la ce să ne așteptăm de la cea mai fresh producție românească a toamnei. 

„Sunt foarte bucuroasă că m-am văzut cu o parte din echipă, ne era dor. Noi am terminat de filmat în iunie și nu ne-am mai văzut de atunci. Sunt bucuroasă că îi revăd pe toți, gașca este mereu pe veselie. Lansarea oficială a serialului va fi pe 6 octombrie, pe Prima TV.  Acesta este primul serial, până acum au fost două lungmetraje și promite că o să râdem mult. Este foarte amuzant.”, a spus Oana Ioniță în exclusivitate pentru Spectacola. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Oana Ioniță

Oana Ioniță a primit cadou, de ziua sa de naștere, inelul de logodnă

Frumoasa actriță are mai multe motive de bucurie toamna aceasta. Pe lângă premiera serialului care urmează să fie difuzat pe Prima TV, aceasta este extrem de împlinită și pe plan sentimental. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Alex Nedelcu, chiar de ziua sa de naștere. Întreaga întâmplare a fost foarte emoționantă, cu atât mai mult cu cât Oana nu se aștepta nicio clipă la ce urmează. 

„Știu foarte puține persoane. A fost o surpriză de ziua mea. Deocamdată suntem foarte entuziasmați de moment, sunt doar câteva zile și ne-a adus așa  o bucurie în relație. Nu ne-am așteptat nici eu, nici el. Am fost într-o drumeție la Cascada Urlătoarea. 45 de minute urci spre cascadă și, la întoarcere, mi-a spus să ne abatem puțin de la drum și să medităm în pădure, pentru că eau turiști pe traseu. Ne-am dus într-o parte mai retrasă, eu eram puțin mai îngrijorată, pentru că văzusem pe Youtube un tip care spunea că sunt urși acolo și am zis că nu e în siguranță. Și, cum eram cu ochii după urs, când m-am întors spre el era cu mâna întinsă și cu un inel în palmă. Și atunci i-am zis:„ A, un inel”, iar după o clipă îmi dau seama că e acel inel. Eram atât de emoționați amândoi, eu nu înțelegeam ce vrea el să facă, el nu înțelegea dacă eu m-am prins ce face. Și i-am spus că acum trebuie să mă întrebi și s-a așezat în genunchi și m-a întrebat, normal că i-am zis „da”. M-am așezat și eu în genunchi în fața lui, în timp ce i-am dat răspunsul, iar pentru câteva minute am stat acolo îmbrățișați. A fost foarte emoționant și nu mă așteptam să fiu atât de emoționată. Noi suntem de aproape trei ani împreună, dar nu mă așteptam.”, ne-a mai dezvăluit actrița.

Alex Nedelcu și Oana Ioniță, poveste de dragoste ca în filme. Prezentatorul Tv s-a îndrăgostit de actriță printr-un joc

 

Care este rețeta unei relații fericite

În final, i-am cerut Oanei Ioniță să ne ofere „rețeta” unei relații fericite și, mai ales, rețeta după care se ghidează relația celor doi îndrăgostiți. Actrița ne-a mai dezvăluit și ce urmează pe plan profesional, de-acum încolo. 

„Cred că rețeta este să dorești și să fii fairplay cu celălalt. Să fii și tu bine în relație, să fie și el bine, să nu încercci să îl schimbi, dacă l-ai luat și nu-ți convine, mai bine nu-l mai lua sau lasă-l. Nu încerca să schimbi o persoană, pentru că înseamnă că nu o vrei pe ea. Cred că este foarte important să vrei ca celălalt să fie bine și atât timp cât el e bine, dacă în continuare funcționați împreună, asta e tot ce contează.

Pe plan profesional o să anunț pe parcurs ce se întâmplă. Mai urmează niște proiecte, despre care nu vreau să vorbesc încă. Nu sunt superstițioasă, dar, în ultima perioadă, din cauza pandemiei, multe proiecte nu s-au finalizat și atunci mai bine ajungem prima dată la fapte și povestim după.”, ne-a mai spus Oana Ioniță.

Citește și: Cristi Brancu: „În spatele fiecărui bărbat se află o femeie deșteaptă”. Ce spune prezentatorul TV despre relația cu soția sa / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel