Alex Nedelcu și Oana Ioniță, poveste de dragoste ca în filme. Prezentatorul Tv s-a îndrăgostit de actriță printr-un joc

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Nedelcu și Oana Ioniță, foto Instagram
Descriere foto: Alex Nedelcu și Oana Ioniță, foto Instagram

Alex Nedelcu, celebrul concurent Exatlon care în prezent realizează o emisiune la Kanal D, și-a prezentat iubita fanilor, și nu oricum, ci într-o emisiune televizată, în care au povestit toate amănuntele din relația lor. 

Alex Nedelcu și actrița Oana Ioniță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 1 an. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui atelier de actorie, unde, la îndrumarea profesorilor, au fost puși să formeze o echipă pentru un exercițiu psihologic. Cei doi și-au spus atunci unul altuia cele mai mari temeri dar și cele mai ascunse gânduri, fără să le treacă prin cap că tocmai acele dezvăluiri îi vor apropia și le vor transforma prietenia în dragoste.


"Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo 3 săptămâni am început să ieșim, dar în cadrul atelierului, existau niște exerciții de actorie, în care în ordine aleatorie aveai un partener cu care trebuia să lucrezi.


Au fost 2 exericitii, cele mai profunde, in care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete, primul, și, al doilea, era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă, atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană. Am petrecut foarte mult timp împreună. Singura chestie pe care o aveam cu el, simțeam nevoia să stau langa el. Dupa aia s-a întâmplat. Nu veneam către el cu o intenție, când am aflat că este mai mic decât mine, era exclus.
A fost o tranziție, de la un pas la altul. Eu am facut primul pas", a declarat Oana Ioniță în cadrul interviului video de la Wowbiz. 


La rândul lui, Alex Nedelcu spune că are o legătură extrem de puternică cu Oana și că nu are niciodată gânduri de gelozie legate de aceasta, în ciuda faptului că este o femeie superbă. 

 
"Îmi place să petrec timp cu ea. Suntem foarte naturali împreună. Nu am avut motive până acum să fiu gelos. Sunt convins că sunt mulți bărbați care și-ar dori să o cunoască", a spus Alex Nedelcu. 

Chiar dacă lucrurile sunt roz în relația lor, există un lucru pe care actrița din Pup-o mă 2 nu i l-ar ierta niciodată fostului concurent Exatlon: trădarea.

"Cred că cel mai tare m-ar deranja trădarea, de orice fel, nu doar în relație. Timpul este cel mai prețios pentru noi. Nu doar de trădarea la modul de a înșela și la modul de a-mi promite ceva. Trădarea are foarte multe forme. Trădarea nu aș accepta-o", a mai dezvăluit Oana Ioniță pentru WOWbiz. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel