Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce durere ascunde celebrul designer: „N-am spus-o niciodată”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”

Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată desprea cea mai mare durere a sa. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Celebrul designer este mereu cu zâmbetul pe buze, dar cu toate astea, ascunde o durere, despre care nu a vorbit niciodată până acum.

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi

Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu, Cătălin Botezatu a vorbit despre un subiect foarte sensibil pentru el. Din imaginile care au apărut în mediul online, înainte de difuzarea emisiunii integrale, creatorul de modă și-a cerut iertare față de un bărbat cu care a rupt orice legătură. 

„Îl rog să mă ierte. El a hotărât să fie așa. E dureros. E un subiect pe care e prima oară când îl vorbesc cu cineva public. N-am spus-o niciodată.”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Cătălin Botezatu nu crede în depresie

„Vreau să cred că sunt un profesionist. Vreau să fac lucruri adevărate și atunci niciodată nu poți să renunți. Dacă clachezi din motive de sănătate, asta e, dar dacă ești superficial și clachezi pentru că intri în depresie … Ce e aia depresie? Terminați-vă cu prostiile astea! Nu există depresie.

Dacă aveți vreun moment de depresie sau ceva de genul ăsta, singuri vă reveniți. N-aveți nevoie să mergeți la psiholog sau la cine știe ce, pentru că nu e nevoie. Sau mergeți, urmați-le sfaturile și pe urmă tot voi veți găsi resursele în interior. Pe mine munca mă ține așa în forță  .”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite, când a aflat că are cancer. Acesta a mărturisit că viața tumultoasă a fost cauza tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Recent, celebrul designer a declarat că  Eva Pavel, un consilier medical internațional, a fost întotdeauna alături de el și  a umblat cu dosarul lui prin mai multe clinici și spitale din Turcia pentru a găsi cele mai bune soluții.

'Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.:  Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: 'Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite', și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special.

Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.

Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat (n.r.: în Turcia), operație de tip HIPEC. Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore.

Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic', a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea Evei Pavel, Apel la consilier'.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel