O tânără a rămas flămândă după ce curierul i-a mâncat comanda: „Îmi pare rău, iubire…”

Illy Ilyas, sursa foto Twitter
Descriere foto: Illy Ilyas, sursa foto Twitter

Această tânără a trăit șocul vieții ei, după a primit un mesaj de la curier, prin care era anunțată că nu va mai primi comanda. Ce s-a întâmplat ulterior?

O tânără din Marea Britanie a rămas fără mâncarea comandată după ce curierului i s-a făcut foame. Illy Ilyas a primit un mesaj pe telefonul mobil prin care era anunțată că mancarea nu va mai fi livrată. 


„Îmi pare rău iubire, ți-am mâncat mâncarea”, i-a scris livratorul. 


Inițial, tânăra a crezut că este doar o glumă din partea companiei. Și-a dat seama că totul este adevărat în momentul în care a fost anunțată că mâncarea a fost livrată, iar ea de fapt nu primise nimic. 


Illy nu a vrut să îi facă rău angajatului deoarece a spus că probabil acestuia îi era foame și nu are o situație materială prea bună. A decis doar să facă o postare pe Twitter, deoarece în final i s-a părut foarte amuzantă toată întâmplarea. Povestea a devenit foarte rapid virală în mediul online, iar compania a aflat toată povestea. Tânăra a primit o comandă gratuită din partea restaurantului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 feb 2021, 11:58 | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience