O rețetă pentru dietă: Salată din ciuperci

Augustine Fou, foto unplash
Descriere foto: Augustine Fou, foto unplash

Ciupercile adăugate în salată dau o senzație plăcută în organism. Vezi rețeta cu ciuperci

Ingrediente:

2000 g ciuperci proaspete, 1 g sare de lămâie, 50 g lămâie, 100 ml ulei, 2 g piper, 40 g mărar verde, 30 g sare

Proces tehnologic:

Ciupercile conservate se scurg de lichid și se trec prin het de apă rece, iar mărarul verde se taie mărunt. Lămâia se taie felii subțiri. 

Modul de preparare:

Ciupercile se fierb în apă cu sare de lămâie, apoi se taie felii. Se amestecă cu ulei, sare și mărar verde. 

Servirea:

Preparatul se servește rece, cu felii de lămâie deasupra.

 

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 18 noi, 09:22 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play