O rețetă din lumea pastelor: Macaroane cu unt

Sebastian Coman, foto unplash
Descriere foto: Sebastian Coman, foto unplash

O farfurie mare cu macaroane constituie o cină ușor de preparat, ieftină, gustoasă și nutritivă

E o rețetă pentru o cină în familie, aceasta fiina la îndemâna inimilor rănite.

Ingrediente:

400 g macaroane, 100 g unt, 20 g sare

Proces tehnologic:

Macaroanele de fierb în apă clocotită cu sare, se adaugă apă rece, se răcesc 15 minute și se trec prin jet de apă rece.

Modul de preparare

Macaroanele de adaugă peste untul înfierbântat și se amestecă. Se mențin la cald. 

Servirea

Preparatul se ervește cald, ca garnitură pentru diferite preparate din carne de pasăre sau vită

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 18 noi, 15:13 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play