O nouă eliminare surprinzătoare la Survivor All Stars! Ce concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: tvonline123.com
Descriere foto: Captură video: tvonline123.com

În ediția de joi, 18 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, tribul Los Bandidos și-a luat rămas bun de la unul dintre concurenți.

În ediția de joi seară, 16 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars a avut loc o nouă eliminare. Tribul Los Bandidos și-a luat rămas bun de la unul dintre concurenți. TJ Miles a câștigat colanul de imunitate, așadar a avut dreptul să numească un concurent sau o concurentă, care să meargă la duel. Propunerea lui a fost Alexandra Duli, iar a colectivului a fost Ana Porgras.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

O nouă eliminare surprinzătoare la Survivor All Stars! Ce concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană

La duel au ajuns Alexandra Duli și Ana Porgras. Cele două concurente au luptat din răsputeri pentru a rămâne în competiție, însă flacăra competiției s-a stins pentru Alexandra Duli. Concurenta și-a luat rămas bun de la colegii ei și a părăsit Rebublica Dominicană.

„Îmi e foarte greu să exprim în cuvinte exact ceea ce simt. Simțeam în același timp că nu trebuie să plec, dar eu voiam acasă, dar Ștefania țipa de pe margine, că sunt o campioană și că nu pot să renunț. În mintea mea era de «De ce ești aici până în punctul ăsta?» Nu știu exact ce simt”, a spus Ana Porgras. 

„Sunt fericit, domnule Dan și atât ”, a precizat și Zanni.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Duli și Ana Porgras, bârfe la adresa lui Zanni la Survivor All Stars: „A fost printre primele dăți când m-a scos din sărite”

Te-ar putea interesa și: Scandal monstru între Zanni și Alexandra Duli, la Survivor All Stars. Concurenții și-au adresat cuvinte dure: „Vorbești foarte mult și fără creier”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel