Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a rupt tăcerea. Fosta Faimoasă a dezvăluit motivul pentru care a fost eliminată, de fapt, de la Survivor All Stars.

Ana Pal a fost eliminată de la Survivor All Stars în ediția difuzată marți, 16 aprilie, chiar în ziua Unificării. Flacăra competiției s-a stins pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: „Nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă, colegi”. Ea a pierdut însă la o probă de care îi era teamă, și anume cea a apei. 

„Pentru mine n-a mers jocul de apă. Nu e vorba că îmi e frică de apă, ci de adâncimea ei”

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Ana Pal a explicat că nu îi este frică de apă în mod direct, ci de adâncimea acesteia.

„Pentru mine n-a mers jocul de apă. Nu e vorba că îmi e frică de apă, ci de adâncimea ei. Dacă trece de nivelul meu, eu simt că nu mai ies de acolo. Mă duceam ca bolovanul la fund. Îmi pare rău, mai era puțin și ajungeam la individuale. Voiam ca măcar două sau trei jocuri să prind la individuale. După aceea puteam să plec acasă. Pe lângă teama de apă, eu mai aveam și teama de înălțime, în special când sar de sus. A trebuit să sar într-un bazin și de acolo să înot până ieșeam afară. La final nu am mai reușit, nu m-am mai concentrat”, a mărturisit Ana Pal, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Captură video: Pro TV

Te-ar putea interesa și: Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. A izbucnit în plâns după anunțul lui Dan Pavel

Te-ar putea interesa și: Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept”

Ana Pal a mărturisit că proba de apă a fost nedreaptă, având în vedere că ei îi era de teamă, motiv pentru care a și pierdut în fața colegilor săi și a ajuns să fie eliminată. Ea a subliniat că traseul nu a oferit o șansă egală tuturor concurenților și că nu a fost luată în considerare teama ei.  Ana Pal a recunoscut că, în ciuda acestei temeri, a făcut față altor provocări din competiție și a obținut chiar și puncte în traseele anterioare.

„A fost nedrept. Puteau să aleagă un alt joc, la care să fim toți buni, să aibă toată lumea egalitate. Acum, probabil unii oameni o să zică: «De ce te-ai dus acolo dacă îți este frică de apă?», dar am mai avut trasee, și chiar am luat și puncte, deci nu e chiar așa. Dacă m-aș întoarce în urmă și aș mai avea aceeași probă, acum probabil că aș face altfel, doar să iau înainte niște lecții de înot. La ultimul joc nu am mai sărit pentru că așteptam să se ducă colegii, dacă săream cu ei, atunci probabil mă băgau ei la fund. Am lăsat să iasă ei”, a mai spus Ana Pal, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Te-ar putea interesa și: Jador a dezvăluit adevăratul motiv al descalificării de la Survivor All Stars: „Nu a fost că am încălcat eu regulamentul” / VIDEO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel