Alexandra Duli și Ana Porgras, bârfe la adresa lui Zanni la Survivor All Stars: „A fost printre primele dăți când m-a scos din sărite”

Data publicării:
Captură video: tvonline123.com
Descriere foto: Captură video: tvonline123.com

În ediția de joi, 18 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Alexandra Duli și Ana Porgras s-au aliat împotriva lui Zanni și și-au exprimat nemulțumirea reciprocă pe care o au față de el.

Se pare că triunghiul amoros dintre Ana Porgras, Zanni și Alexandra Duli e pe cale să se destrame. Cele două concurente au fost dezamăgite de atitudinea pe care fostul Faimos a avut-o în ediția de joi, 18 aprilie, la Survivor All Stars, după ce acesta a declarat că se află într-o echipă slabă și că este sătul să aducă doar el puncte.

Alexandra Duli și Ana Porgras, bârfe la adresa lui Zanni la Survivor All Stars: „Se vede mai departe decât fiecare persoană de aici”

Deși se credea că Ana Porgras și Alexandra Duli sunt rivale, ajunse în aceeași echipă, cele două s-au cunoscut mai bine și chiar și-au exprimat nemulțumirea reciprocă pe care o au față de Zanni.

„Am înțeles că suntem la individuale. Fiecare își vede de treaba lui aici, dar trecerea asta a fost prea bruscă”, a spus Ana Porgras.

„El își dorește sau se vede mai departe decât fiecare persoană de aici”, a precizat Alexandra Duli.

„Foarte bine, să se vadă, că a a câștigat. Să se vadă, dar nu așa”, a completat Ana Porgras.

„El crede că merită”, a adăugat Alexandra Duli.

Te-ar putea interesa și: Zanni și-a ieșit din minți la Survivor All Stars: „Vreau să mă cert cu toată lumea de aici. M-am săturat”

Te-ar putea interesa și: Scandal monstru între Zanni și Alexandra Duli, la Survivor All Stars. Concurenții și-au adresat cuvinte dure: „Vorbești foarte mult și fără creier”

„Nu ai ce să faci atâta timp cât voi sunteți în majoritate numerică nu au ce să mai faci. Trebuie să te resemnezi cu asta. Dacă îți convine bine, dacă nu, atunci la revedere. Trebuia să faci o schimbare, trebuia să faci un pas în față și să spui că nu vrei în echipa asta că sunt slabi”, a spus Ana Porgras.

„Da, exact. De la început trebuia să facă asta. (...) Statisticile alea erau contra noastră de la început. Eu una nici nu mai intram la joc”, a adăugat Alexandra Duli.

„Da, păi nici eu nu mai aveam chef să intru. S-a zis de la început, din start, că suntem foarte slabe. M-a enervat foarte tare. M-a scos din sărite situația aia, cred că a fost printre primele dăți când Zanni m-a scos din sărite”, a mărturisit Ana Porgras.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel