Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie. Ce ar fi vândut actrița, fără să-i ceară permisiunea fostului soț

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Celebrity WotNot
Descriere foto: Captură video Youtube/ Celebrity WotNot

Brad Pitt și Angelina Jolie vor ajunge din nou în fața instanței.

Brad Pitt pare că nu este încă dispus să îngroape secure războiului cu fosta sa soție. Acesta ar fi dat-o în judecată pe Angelina Jolie, spunând că actrița i-a ascuns mai multe lucruri în legătură cu vânzarea părții sale din afacerea de vinuri a familiei lor către un rus. Actorul susține că această asociere, făcută pe fondul războiului continuu din Ucraina, prezintă o "amenințare existențială pentru afacere", din cauza legăturilor noului proprietar al părții cu Rusia.

Prima plângere făcută de acesta, depusă în februarie 2022, ar fi solicitat despăgubiri pentru măsuri declarative, alte daune, împreună cu dobânzi înainte și după judecată, pentru presupusa interferență delictuală a inculpaților în relațiile contractuale.

În documentele juridice obținute de People, plângerea susține că Angelina Jolie și-a vândut partea din proprietate către Tenute del Mondo, a cărei companie mamă este producătorul unui lanț de băuturi spirtoase care este "controlat de oligarhul rus Yuri Shefler".

"Conglomeratul de băuturi spirtoase afiliat lui Shefler în Rusia a fost subiectul unor boicoturi repetate în legătură cu invazia lui Vladimir Putin în Ucraina.", se arată în plângere. "În timp ce Shefler poate că încearcă să-și spele reputația prin forțarea unui parteneriat cu unul dintre cei mai cunoscuți și mai populari actori din lume, afilierea cu Shefler și Stoli pune în pericol reputația afacerii pe care Pitt a construit-o cu atâta grijă împreună cu Perrin."

Citește și: Brad Pitt răspunde acuzațiilor Angelinei Jolie potrivit cărora l-ar fi "agresat" pe unul dintre copiii lor

Cum ar fi aflat Brad Pitt despre această vânzare

Celebrul actor ar fi aflat despre presupusa vânzare a Angelinei Jolie printr-un comunicat de presă.

Procesul susține că pretinsa vânzare a fost "ilegală" din cauza încălcării "acordului contractual" dintre foștii soți "de a păstra Miraval împreună și de a nu-și vinde părțile unui străin, fără acordul celeilalte părți".


„Faptul că domnul Pitt spune că îşi dă în judecată fosta soţie pentru a-şi proteja familia este greu de înţeles, deoarece ştie bine că copiii nu s-au simţit capabili să se întoarcă în casa din Franţa de aproape şapte ani, din cauza evenimentelor care au determinat-o pe doamna Jolie să depună cererea de divorţ”, a declarat o sursă din apropierea actriței, pentru People.


În 2008, Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, au cumpărat o parte majoritară în Château Miraval S.A., o entitate franceză care cuprinde o casă și o podgorie în sudul Franței, același loc în care cei doi s-au căsătorit în 2014.


"Așa cum reiese din comportamentul și declarațiile lor reciproce de-a lungul timpului, Pitt și Jolie au convenit că vor deține Miraval împreună și, dacă va veni momentul, că își vor vinde separat părțile doar cu acordul celuilalt. Dar în vara anului 2021, pe fondul unei dispute aprinse cu Pitt privind custodia copiilor, Jolie a pus capăt acestor discuții și a pretins în secret să vândă o participație de 50% din casa și afacerea familiei", scrie în plângere.

VEZI și: Brad Pitt, diagnostic dur. Ce este prosopagnosia, boala ORBIRII faciale FĂRĂ tratament. Cauze și simptome: Îmi este rușineGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel