Channing Tatum, dezvăluiri emoționante despre viața de tată singur: „Încerci să nu-ți strici copiii. Dar știi că o vei face”

Data actualizării: | Data publicării:

Channing Tatum vorbește despre cum a învățat să fie un părinte bun pentru fiica sa, dar și cum a ajuns să scrie o carte pentru copii, mânat de provocările prin care a trecut din postura de tată singur. 

Invitat în emisiunea TODAY cu Hoda și Jenna, Channing Tatum, în vârstă de 43 de ani, a discutat despre cea mai recentă carte a sa pentru copii, "The One and Only Sparkella and the Big Lie" și despre modul în care cărțile l-au ajutat în creșterea fiicei sale Everly, în vârstă de 10 ani, pe care are din relația cu fosta soție Jenna Dewan, în vârstă de 42 de ani.

Când Kotb l-a întrebat pe Tatum ce fel de părinte este, acesta a răspuns: "Habar nu am, nu știu. Încerc doar să mă descurc. Cred că, la fel ca orice alt părinte, încerci să nu-ți strici copiii. Dar știi că o vei face", potrivit People. 

El a adăugat: "Când am știut că voi avea un copil, am fost de genul: "În regulă, probabil că voi fi părintele - plănuiesc să fiu părintele - care probabil că o va băga în mai multe probleme decât să o țină departe". Și apoi, pe măsură ce ei cresc, începi să realizezi: 'Oh, trebuie să stabilesc limite'."

"Și, în mod ciudat, copiii, chiar dacă nu vor limite, ei vor limite. Anxietatea îi scade, nivelul de stres scade atunci când pur și simplu înțelege regulile. Și nici măcar nu sunt regulile tale, noi le numim regulile casei."

Aceste reguli includ "trebuie să duci întotdeauna farfuria la chiuvetă, trebuie să-ți strângi hainele, trebuie să te speli pe dinți - lucruri normale, simple".


Bush Hager a adăugat că Tatum a devenit tată singur în perioada în care a început să lucreze la cărțile Sparkella.

 

Întrebat dacă personajul l-a ajutat să învețe cum să fie părinte, actorul a răspuns: "Nu am plănuit să fiu un tată singur, asta nu era în cărți sau cel puțin în planul meu. Și am fost destul de nervos. Eram de genul: "E o fată". Mă uitam pe YouTube cum să îi împletesc părul. Nu voiam să fiu tatăl care o aducea la școală arătând de parcă tocmai dormise pe stradă. Așa că da, această serie de cărți a pornit de la asta. A fost vorba de mine, care mi-am dat seama cu adevărat cum să vorbesc cu o fetiță."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Channing Tatum (@channingtatum)

De asemenea, actorul a dezvăluit că Everly vrea să o vadă pe Taylor Swift în concert, la care Kotb a răspuns: "Trebuie să o duci!".

Fiicei sale îi place, de asemenea, "muzica celtică irlandeză. Este dansatoare, îi place dansul celtic irlandez".

El a explicat cum se pare că Everly și-a dobândit gusturile muzicale, spunând: "Pur și simplu îi place tot ce este magic - zâne, elfi - și când te uiți pe YouTube, toate clipurile pentru muzica celtică irlandeză sunt zâne, așa că cred că așa am început. Și apoi a devenit obsedată de muzica celtică. Acum facem dansuri celtice irlandeze, așa că asta este tot ce am ascultat în ultimii doi ani."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel