Nuntă mare în showbiz. Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: "A fost o cucerire lentă. E un tată minunat"

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Bădescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Bădescu, instagram

Ramona Bădescu va ajunge în fața altarului. Vedeta se căsătorește cu Fabio Cali.

Ramona Bădescu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta s-a mutat în Italia, în urmă cu mai mulți ani, acolo unde l-a cunoscut pe afaceristul Fabio Cali, alături de care a dat naștere și unui băiețel.

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cal

În urmă cu 33 de ani, Ramona Bădescu a decis să se mute în Italia, acolo unde și-a construit o familie și o carieră de succes.Vedeta a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro, de care a divorțat șapte ani mai târziu. Ulterior, Ramona Băsescu și-a găsit fericirea în brațele bancherului Fabio Cal, lături de care a făcut și primul său copil. Acum, cei doi s-au hotărât să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. 

„Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru. Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori.', a mărturisit Ramona Bădescu pentru Unica.ro.

 

Ramona Bădescu are o relație specială cu fiul ei și al lui Fabio Cali

Ramona Bădescu este o femeie împlinită și fericită. Vedeta a recunoscut că se înțelege foarte bine cu fiul său și petrece cât mai mult timp alături de el. 

„Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță. Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm. Ignacio e un copil energic, care reușește să aducă zâmbetul pe fața celor ce îl cunosc. „E sânge sicilian și oltean, dar e foarte drăgăstos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat', mai spune vedeta.

 

Ce fel de bărbați preferă Ramona Bădescu

În urmă cu ceva timp, Ramona Bădescu a recunoscut că i-au plăcut dintotdeauna bărbații care au făcut-o să râdă, dar și cei care sunt puternici și masculini, în adevăratul sens al cuvântului. 

‘Mereu mi-au plăcut bărbații care m-au făcut să râd. Nu am fost atrasă neapărat de frumusețea masculină. Mamei îi plăcea Alain Delon. Eu îl adoram pe Bellmondo. Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici, care să știe să fie cu adevărat bărbați.’, a menționat vedeta, pentru Fanatik.

Citește și: „Făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul”. Cum a ajuns Ramona Bădescu să arate ca un manechin, la 54 de ani

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

„Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” Mihai Ghiță, dezvăluiri șocante despre dramele trăite de Ana Morodan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel