Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare despre omenire. Ce se va întâmpla în următorii 10-12 ani: „Situația este scăpată de sub control”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla cu omenirea în următorii 10-12 ani. 

Carmen Harra vine cu noi previziuni îngrijorătoare despre omenire. Celebra clarvăzătoare a mărturisit că vom trece printr-o perioadă dificilă, în următorii ani. Aceasta susține că se va ajunge la o cădere monetară globală, astfel că le recomandă oamenilor să își schimbe viața.

Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare despre omenire

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Carmen Harra: ”Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium”

Carmen Harra a mărturisit că, pe lângă problemele de natură economică, ne vom confrunta și cu problemele psihologice și emoționanale. Totodată, celebra clarvăzătoare a subliniat faptul că vor apărea noi viruși și vom trece printr-o perioadă dureroasă. 

”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel