Numele special pe care Theo Rose l-a ales pentru copil: „Vă spun, că nu am secret”

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului.

Theo Rose mai are aproximativ patru luni până își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Vedeta este mai nerăbdătoare ca oricând să devină mamă, întrucât deja experimentează sentimente unice. Nu doar ea este cea emoționată, ci și partenerul ei de viață, Anghel Damian, care este foarte sensibil în această perioadă, după cum spunea recent artista. Totuși, cei doi viitori părinți nu s-au apucat încă să amenajeze camera bebelușului, pentru că mai este timp, spune artista.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok. Nu am făcut nimic încă, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are.”, a spus Theo Rose la matinalul de la Pro FM.

Te-ar putea interesa și: „Este atât de inconfortabilă situația” Denis Hanganu, despre scenele intime cu Theo Rose în serialul „Clanul”

Ce nume a ales Theo Rose pentru bebeluș

Theo Rose anunța în urmă cu ceva timp faptul că va avea băiețel, printr-o petrecere deosebită organizată alături de cei mai apropiați prieteni și familia. În acest sens, totă lumea o întreabă pe aceasta de numele pe care micuțul îl va avea. Și, cum artista este extrem de naturală în fața fanilor săi, aceasta a ales să dezvăluie deja cele două nume deosebite. Dacă unul este ceva mai sofisticat, pentru cel de-al doilea nume artista a ales un sfânt.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a mai spus artista.

Citește și: Theo Rose, despre planurile pe care le are de gând să le pună în aplicare după ce va deveni mamă. Cum își va crește artista fiul: „Probabil că o să aibă și el un parcurs”

Cu ce pofte s-a confruntat artista

Singurele probleme cu care s-a confruntat în această perioadă au fost în primul trimestru de sarcină, însă, în rest, vedeta spune că s-a simțit foarte bine. Și poftele sofisticate au lipsit, însă Theo Rose spune totuși că a avut un obicei pe care l-a făcut mult mai des acum, decât în mod obișnuit. 

„Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită. Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât.

Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"

Ce spune despre nuntă

Cât despre nuntă, celebra solistă spune că nu se gândește momentan la un eveniment mare, mediatizat. În schimb, aceasta ia în considerare să se cunune religios cu partenerul ei de viață, astfel încât să fie o adevărată familie, când micuțul va veni pe lume.

„Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă.

Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a dezvăluit Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel