Theo Rose, despre planurile pe care le are de gând să le pună în aplicare după ce va deveni mamă. Cum își va crește artista fiul: „Probabil că o să aibă și el un parcurs”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a vorbit despre momentul în care va deveni mamă. 

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Artista a recunoscut că viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că va aduce pe lume primul ei copil. 

Theo Rose, despre planurile pe care le are de gând să le pună în aplicare după ce va deveni mamă

Artista a recunoscut că primul trimestru de sarcină a fost foarte greu. Cu toate astea, Theo Rose a continuat să muncească și a mărturisit că va face acest lucru și după ce va naște, deoarece o să facă acest sacrificiu tot pentru copilul ei. 

„A fost foarte greu. Cică primul trimestru este foarte complicat. Sunt în luna a patra. Eu de când sunt însărcinată și mi-am mai pus viața la punct și s-au gândit și alți oameni la sănătatea mea. E și bine e și rău. Nu o să mă oprească un copil, când ai un copil muncești mai mult decât o faci pentru tine. O să vină cu mine la concerte, probabil că o să aibă și el un parcurs greoi, o să creștem împreună.

M-am simțit rău, am sunat cu o săptămână înainte, au sunat managerii mei. Organizatorul a reacționat ciudat și a trebuit să demonstrăm. Am sunat la doctor și am spus „Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente'.

La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv, trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo probabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie”, a declarat Theo Rose, potrivit viva.ro

„După ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios”

Theo Rose susține că și-a dorit din suflet să devină mămică și este sigură că, odată cu venirea pe lumea a bebelușului, viața sa se va schimba radical.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, totul a fost bine. Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e.

Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, a dezvăluit Theo Rose.

Cum a reacționat când părinții au dat-o de gol

„Nici nu m-am gândit să îi sun pe mama și pe tata. Nici nu ai cum să le pui căluș la gură. Ar fi strigat în gura mare, ce era să le fac. Nu poți să le interzici așa ceva. (…) Am fost cu duba mea la Izvoare. Să își decoreze tata curtea la țară, că el își pune toate culorile. Am văzut o sanie mare cu trei reni, am luat duba, eu singură, cu duba roz, a venit Anghel după mine cu mașina mea. N-ai cum! Am încărcat sania și i-am dus-o lui tata ca să atragă colindători”, a mai povestit Theo Rose.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel