Nuami Dinescu “Tanța”, schimbare RADICALĂ! A slăbit 25 kg mâncând orice - MENIU

Nuami Dinescu, foto Facebook
Descriere foto: Nuami Dinescu, foto Facebook

Celebra actriță Nuami Dinescu, cunoscută drept „Tanța” lui Teo, a slăbit 25 de kilograme mâncând orice. 

Nuami Dinescu a povestit într-o emisiune televizată că mănâncă de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri, regim care a ajutat-o să scape de 25 de kilograme. 

„Nu e o rețetă. Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă. Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilograme. Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres...Eu i-am zis psihologului că vreau să fiu liberă. Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.

Am avut și câteva probleme, am căzut...Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri. Eu nici nu eram fanul acestor alimente! Am un medic nutriționist care îmi face meniurile”, a spus actrița.

Vezi pe DC Medical meniul complet cu care a slăbit Nuami Dinescu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 feb 2021, 13:30 | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience