"Nu mi-e frică de nimic". Carmen Tănase, despre ATACUL rușilor: Istoria se repetă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Lucian Viziru
Descriere foto: Captură video Youtube/ Lucian Viziru

Carmen Tănase a vorbit despre războiul care are loc acum în Ucraina.

Carmen Tănase, invitată în podcastul lui Lucian Viziru, a vorbit despre evenimentele prin care trece acum țara vecină, asociind aceste fapte cu lucruri din trecut. Actrița este sigură că istoria se repetă și că înainte să se rezolve, situația se va agrava, mai întâi.

"O să fie din ce în ce mai rău, după care, dacă ne uităm înapoi în istorie, după orice nenorocire, că a fost război, că a fost ciumă, că a fost câte o boală de asta nenorocită, a trecut așa Dumnezeu cu mătura și apoi a venit renașterea. Probabil așa se va întâmpla și acum. Problema e cât ține nebunia asta. Scara de valori e complet cu fundul în sus. Prostrocrația este în funcții și cel care are bun-simț, care are ceva în cap, care are coloană vertebrală, care știe să spună "nu" și argumentează când spune "nu", e dat la o parte. Oamenii ăștia la un moment dat o să țâșneacsă. Sigur așa o să fie.", a spus Carmen Tănase.

"Istoria se repetă"

Actrița este sigură de faptul că lucrurile care se întâmplă acum sunt la fel ca cele din 1918, trebuie doar să fii informat, spune ea.

"Istoria este ciclică: 1918 pandemie, gripă spaniolă, război. E același scenariu, ca la un război mondial, numai că trebuie să cunoști. Ca să cunoști, trebuie să citești.", a mai adăugat artista.

"Nu mi-e frică de nimic"

Întrebată de Lucian Viziru dacă îi este frică de un posibil atac din partea Rusiei, actrița a spus ferm că nu are nicio îngrijorare în această privință. Credința a ajutat-o întotdeauna, iar Dumnezeu reprezintă singura ei teamă, spune Carmen Tănase.

"Nu mi-e frică de ruși, nu mi-e frică de nimic. Mie mi-e frică de Dumnezeu și să nu-mi încalc eu principiile mele, făcând un compromis pentru un avantaj, de asta mi-e frică, să nu cad în acest păcat. Atâta timp cât respect chestia asta, nu mi-e frică.", a continuat ea. 

 

 

Citește și: "Era Țucu leit". Carmen Tănase, momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată: "M-am trezit din operație..."

Carmen Tănase, dezvăluiri despre problemele de SĂNĂTATE prin care a trecut: Pericolul era paralizie de la gât în jos



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel